Marcaje

Mirror's Edge 2 Catalyst

Nume alternative: Mirrors Age 2 Catalyst

de oglinzi Edge 2 Catalizator: Battle Parkour.

Mirrors Edge din 2008 a suferit o intervenție chirurgicală plastică și a fost încorporată într-un produs nou. Jocul Mirrors Edge 2 Catalyst continuă să fie îmbunătățit de stiloul DICE al dezvoltatorului-studio și al editurii Arts Electronic, în timp util pentru data anunțată a lansării 24. 05. 2016, și să facă jucători fericiți pe platforme:

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PC

Mirrors Edge 2 descărcare Catalyst nu este încă posibil, dar puteți pre-comanda, și să devină unul dintre primii norocoși care se aruncă în lumea sterilă a oglinzilor.

Judecând după videoclipurile și mesajele oficiale, jocul va fi punctul culminant al lumii jocurilor. Acesta nu este doar un joc despre Parkour, ci o idee complet nouă despre asta. La E3 2015, de la remorca prezentată, nu numai data lansării, ci și caracteristicile jocului au devenit cunoscute.

  • Open, fără sudură, cu libertate de acțiune totală
  • "Viziunea viitorului" evidențiază obiecte posibile pentru acțiunea
  • Absența armelor de foc de la personajul principal, toate bătăliile sunt
  • de mână
  • Prezența unor sarcini importante și minore

Imersiune în spațiul de joc.

În orașul Oglinzi, vă veți uita prin ochii fetei Faith, care oferă informații direct în mâinile clienților, se mută într-o grabă spre oraș, facând cascadorii amețitoare. Ea alerga este numele de oameni de servicii de livrare, și într-o zi este prins într-o conspirație a companiei Elysium, care desfășoară o dezvoltare secretă.

Boss Faith încearcă să oprească fată, dar începe să investigheze propria ei și acum sarcina ei nu este doar să folosească arhitectura orașului pentru a găsi o nouă modalitate de mișcare, ci pentru a scăpa de urmăritorii ei care încearcă să aleagă un artefact care se întâmpla să fie în mâinile ei.

Site-ul principal pentru acoperișurile parkour, dar în cursa rapidă, Faith folosește orice ocazie de a se mișca. Ajută la conductele de aer, cablurile, țevile, muchiile, plasă. De pe acoperișuri, ajunge în clădiri și va fi în temnițele unde nu este la fel de cristal ca în partea superioară a orașului.

Lumea deschisă, de asemenea, într-o anumită măsură are limitările sale. În îndeplinirea misiunii, eroina va descoperi treptat noi teritorii pe hartă, dar în zonele deschise, alegeți orice direcție.

Skoro puteți descărca Mirrors Edge 2 Catalyst și aflați că Faith este neînarmat, deși urmăritorii ei sunt înarmați pe dinți. Dar grație pregătirii fizice excelente, nu numai că poate părăsi zona periculoasă, ci și, dacă este necesar, câștigă în luptă mână-mână, ceea ce îl echivalează cu elita super-eroilor.

Heroina se dezvoltă în timpul misiunilor, demonstrând caracterul ei plin de viață și emoțiile. Oglinzile Catalystul 2 de pe PC promite să fie dinamice, rapide și unice. Așezați noi rute și explorați abilitățile Faith folosind obiecte minate pentru a îndeplini misiunile.

Veți avea sarcini diferite și puzzle-uri, și puteți alege direcția de complot. Participați la cursele sportive de masă în care trebuie să ajungeți la un punct dat dintr-un anumit punct, arătând cel mai bun rezultat. Și în puzzle-ul Puzzle Hacking, trebuie să urcați pe standul însuși, să îl deschideți și să marcați victoria dvs., lăsând propria dvs. etichetă în locul propagandei corporative.

Sumar.

Oportunitățile anunțate inspiră, și mai interesant dorința de a cumpăra Mirrors Edge 2 Catalyst. Filmările, urmăririle, misiunile, corporațiile cu evoluțiile misterioase, spionarea oamenilor, orașul strălucitor și trucurile de parcare ale lui Mircors Age 2 reprezintă ceea ce așteaptă jucătorii în noua versiune a jucăriei.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more