Marcaje

Misiunea împotriva terorismului

Nume alternative: Misiunea împotriva terorismului

Misiunea împotriva terorismului Online - acțiune multiplayer sci-fi cu modelul gratuit client. Acest shooter uimitoare first-person, care oferă o mulțime de emoții. A lucrat la dezvoltarea companiei de proiect Kingsoft. Și în 2010, joc de MAT a aparut pe Internet datorita editor - compania CIB Station Net. Datorită caracteristici, cum ar fi un arsenal imens, diferite moduri de joc, utilizarea de elemente unice de echipamente, Misiunea împotriva terorismului joacă foarte interesant. Numărul de utilizatori este în creștere în fiecare zi, și astăzi vă puteți deveni unul dintre ei. În scopul de a deveni un membru de activități aventuroase, trebuie doar să descărcați Misiunea împotriva terorismului. Multifunctional joc de chat vă va aduce incanta, și pe care le deschide, de asemenea, acces la zonele sociale -, plus suplimentar. Bine ați venit în lumea virtuală, care nu este niciodată plictisitor!

Înainte de a începe să joci Misiunea împotriva terorismului, ar fi frumos pentru a afla ce se întâmplă în această lume fantastică. Evoluții au loc în viitorul îndepărtat. Confrunte cu fiecare alte două laturi. Una dintre ele este încercarea de a obține dominația mondială asupra omenirii supraviețuitor și celălalt apără dreptul la libertate și dorește pentru a restabili ordinea în lume. Echipa de luptatori pentru libertate infiltrat "gresit", și a devenit acum foarte dificil să se facă distincția între propriile lor. Și totuși, oamenii au tendința de a nu merge la provocare. Care este sfârșitul poveștii? Dacă vrei să înveți repede să se alăture comunității de jocuri de noroc.

Pentru a ajunge la gameplay-ul, trebuie să creați mai întâi un cont și instala clientul jocului de pe PC. Misiunea împotriva terorii înregistrare nu ia mult timp, iar procesul de descărcare este destul de simplu. Nici un sughiț ar trebui să apară. După ce prima dată, vă veți găsi într-o lume necunoscută, noi ar trebui să definească aspectul de caracterul tău. Sistemul Avatar vă permite să personalizați aspectul eroului așa cum doriți. Dar tu nu trebuie să uităm că pentru victorii in luptele exterioare suficiente. Trebuie avut grijă tinuta bine. Misiunea împotriva terorii joc vă permite să utilizați diferite arme. Disponibile 18 de tipuri de arme primare, 3 tipuri de arme secundare, 3 tipuri de arme reci și 5 tipuri de grenade. Toate acestea va dobândi într-un magazin special. Principalul lucru este că fondurile au fost disponibile, dar ele trebuie să facă în cursul de joc, care desfășoară numeroase activități. Dar surprizele nu se termina aici. În MAT on-line se poate transforma dușmanul său într-un animal (de exemplu, un porc sau o broască țestoasă), folosind elemente speciale. Acesta este locul unde te distrezi la maxim!

Poate juca în diferite moduri. Alege ce-ți place: modul unic de formare modul de luptă echipa, echipa de modul de supraviețuire, modul de supraviețuire modul single, zombi modul Conquest. Și așa mai departe până la lupte de tancuri. Încercați toate modurile și printre ei există cu siguranță că va fi cel mai iubit. Ei bine, dă-i drumul! Mult noroc! În acest război cu nici un noroc nu se poate face!

 

Misiunea împotriva terorismului înregistrare online