Marcaje

Ceață

Nume alternative: Ceață

Mist Online (Myst Online) - bazat pe browser-ul multiplayer joc on-line, gratuit, care a fost mult timp iubit de o sumă decentă de fanii de jocuri similare. Joc Myst on-line de mare și aceasta este o viață lungă rezident de role-playing jocuri bazate pe browser, dar în ciuda acestui fapt, nu numai că își pierde recursul său special, ci dimpotrivă - a devenit din ce în ce o mult mai bună și mai grave în ceea ce privește calitatea produsului. Mist joc online - aceasta este piesa de senzatii placute pentru care oamenii atras continuu în lumea MMORPG.

Inregistrare Mist în joc nu va lua mult timp. Tot ce trebuie sa faci - cont nume, adresa de e-mail și o parolă pentru a asigura accesul la contul dvs.. Deci, după câteva minute, pe adresa dvs. de e-mail va primi o scrisoare de notificare le că înregistrarea Mist peste.

Joc Myst are o interfață frumoasă, pe care designerii au lucrat la glorie. Deci, utilizarea va fi apreciat de către atât pentru începători și cei pentru care acest joc online - nu este primul pentru a înregistra.

Una dintre cele mai "importante" de joc este că, cu un nivel crescut de schimbare caracter nu numai caracteristicile de joc, dar, de asemenea, aspectul său. Ea creste, formând și din ce în ce mai mult și mai eroic. În consecință, va fi întotdeauna în măsură pentru a determina nivelul aproximativ de aspectul pe adversarul tău, chiar înainte de a începe lupta.

Interesant dezvoltatorii de curs este abandonarea de multe deja plictisit de lovituri pe zone ale corpului. Sistemul de luptă, care ne prezintă un joc on-line Mist este un fel de confuzie de bătălii obișnuite și turn-based modelului, provocând lupte sunt interesante și imprevizibile. Nu o dueluri bogat luptă parte a jocului, a furnizat, de asemenea, pentru echipe luptele, și aceasta înseamnă că personajul tău este în valoare de a alege cu atenție grupul sau clanul să se alăture. Ceață joc online, care are nu numai un sistem de luptă, dar, de asemenea, un sistem de pompare eroul tău. De fapt, lipsa virtuală de clase de mită ca atare.

Tot în joc, există trei combinații de anumite caracteristici ale personajului, care determină poziția dumneavoastră în luptă. Dacă ați apărător dur, atunci tu - agilitate si rezistenta dacă mai aproape în spirit stil ataca, atunci este necesar să se concentreze pe puterea si intuitia. Astfel, combinând inteligent tactica de dezvoltare a caracterului, în timp, să dezvolte un stil unic de luptă care ti se potriveste cel mai bine. Joc online ceață plăcut plăcut sistem economic dezvoltat. Pe utilizatorul mediu acest lucru se reflectă într-o cantitate decentă de oportunități de a câștiga păstreze și întreținerea lor a unei persoane dragi. Cea mai simplă și mai eficientă opțiune - resurse de producție și vânzare. De asemenea, puteți câștiga de la aceleași livrările producătorului o varietate de artefacte. Desigur, va trebui să facă un pic mai mult efort, dar recompensele pentru munca va fi mult mai mare. Jocul oferă chiar și o oportunitate interesanta de a participa la loterie, dar, în scopul de a-și încerca norocul lor doar începe să joci jocul on-line Mist.

Cu fiecare nou nivel personajul tău se deschide o anumită parte a locațiilor de joc, noi, abilitățile și capacitatea de a folosi arme mai puternice. De fapt, arsenalul dvs., garderoba și carte de joc extinde în măsura în care aceasta crește nivelul de caracterul tău.

Incepand pentru a juca jocul on-line Mist, mulți jucători susțin că aceasta este o Chur complicat și greu să-l înțeleagă. Dar tocmai pentru acest joc a implementat un sistem de mentorat: primele trei niveluri va fi de până la tine să urmeze profesorii - sunt jucători ca aveți unele cunoștințe de joc. Continuarea pentru a juca în Mist, o dată ce ajunge la nivelul patru, veți avea posibilitatea de a deveni un membru al uneia dintre clanuri. Până și mari, spațiul de selecție nu este atât de mare, dar aproape toate clanurile din joc - foarte puternic, și, prin urmare, ar trebui să ia serios în considerare dacă aveți încă îndoieli că aderarea la un beneficiu clan tine.

Se spune că Mist juca că nu este doar plăcut, dar, de asemenea, interesant - unul dintre putinele jocuri care pot fi pe bună dreptate numit un succes. Nu zăbovi, inscrieti-va si sa se simta ca un erou!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more