Marcaje

Monopoly stele

Nume alternative: Monopoly Star, monopol

Joc Monopoly Star este un joc multiplayer on-line face parte din genul de "strategii economice", în care ai nevoie de pasiune, noroc, inteligenta. Acesta este un joc fascinant cu prietenii tăi. De asemenea, emoții plăcute pe care le obține de la un joc de masă de Monopoly, în participanți VIP au posibilitatea de a transfera jocuri pentru a câștiga propriul portofel electronic.

Joc Monopoly dictează regulile cât mai aproape de versiunea desktop (Monopoly, comerciant, bancher, milionar, etc ). Pentru comoditate, gameplay-ul este automatizat în Monopoly on-line, acesta nu pierde o oportunitate de a participa la luarea oricărei decizii economice. Scopul principal al jocului Monopoly on-line este ruina adversarii, dar nu trebuie să fie el însuși în stare de faliment. Starea ta Monopoly on-line poate fi crescut: de a închiria sau vinde proprietatea dumneavoastră, pe care doriți să cumpere înainte de aceasta.

Înainte de Monopoly juca on-line, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128 MB. Monopoly de înregistrare nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul "Înregistrare";

2. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Gândiți-vă la porecla personajului și încărca un avatar, apoi introduceți numele real, sex, data nașterii și regiunea de reședință;

5. Selectați "Înregistrare".

Joc Monopoly - un consiliu popular joc economic la nivel mondial, care a fost creat de către american Charles Darrow. Joc Monopoly stele destul de interesant, obligă participanții să arate emoțiile, în afară de, jocuri Monopoly este o strategie economică, cu reguli destul de simple. În Monopoly pot juca on-line de cel puțin 2 persoane. Scopul tau este de a face adversarul în stare de faliment. Veți fi Monopoly juca on-line și la rândul său, arunca zarurile, se deplasează într-un cerc, la mai multe posturi - la fel de mult ca a cazut de pe zaruri. Acțiunile tale în Monopoly on-line depinde direct în ce domeniu (sector de celule) va, că este, există mai multe opțiuni: cumpăra o bancă sau clădire , pentru a plăti răscumpărarea, în cazul în care site-ul este deținut de către adversar. Pentru a câștiga Monopoly on-line, puteți închiria sau vinde propria structură și acțiune. În acest caz, în cazul în care tranzacția nu are destui bani, puteți lua de credit în joc Monopoly.

Veți fi online pentru a juca Monopoly de normele vechi. Acesta are un teren de joc dreptunghiular, va avea rivali, vă rola zaruri (virtuale, în acest caz). Joc Monopoly vă va permite să cumpere clădirea și pentru a acumula fonduri. Creatorii Monopoly on-line slava încercat să părăsească versiunea maxim similitudine a jocului on-line cu versiunea sa reală. Trebuie să spun că au făcut-o: Primele minute ale jocului Monopoly stele uimi literalmente realism, simplitate, rezonabil și confort.

Joc de Monopoly a fost inițial poziționat ca un joc gratuit, dar există, de asemenea, posibilitatea de a introduce mijloace, de exemplu, cumpara un statut VIP, care oferă multe avantaje. Dar Monopoly onlin e este o condiție opțională, nu se pot cheltui banii și să se bucure Monopoly on-line!

Castiga bani Monopoly onlin e se poate juca cu alți jucători pe bani în cadrul acordului (câștigător vă poate aduce la WMR-pungă) . Puteți participa, de asemenea, în turneu, care are un fond de premii. În Monopoly on-line, există un alt mod de a face - pentru a participa la un program de afiliere a proiectului. Banii ați câștigat Monopoly onlin e poate petrece în joc sau pune WMR pungă.

 

Monopoly Steaua de înregistrare on-line