Marcaje

MonstersArmy

Nume alternative: MonstersArmy

MonstersArmy Online - joc bazat pe browser-uri pentru jocuri de strategie multiplayer. Veți găsi-vă într-o lume în care nu opriți lupta dintre vampiri și vârcolaci. Castelul dvs. și va fi un paradis între campaniile de jocuri de noroc împotriva vânătorii. Dar oricum, și odată ce ai început să joci cu MonstersArmy, sa întâmplat deja. Odată ce ați fost atacați în pădurile întunecate, când vă urmați propria cale, având un loc de muncă, vă treziți complet diferit. Acum - ești carnea sângeroasă însetată. Dar ce poți să faci? Trebuie să supraviețuiască și să facă tot posibilul pentru a se simți confortabil în noua imagine. În cele din urmă, chiar începeți să vă puneți întrebarea - și poate mai bine că sa întâmplat toate acestea?

Problema jocurilor este plină de bătălii încălzite între partidele războinice, evenimente incredibile, aventuri nebunești și chiar o mulțime de probleme legate de agricultura în cetatea sa, bine și îți pasă de cum să pompezi personajul tău și să îl faci astfel neînvins. Și toate acestea vă vor fi disponibile de îndată ce veți trece la înregistrarea MonstersArmy. Creați un cont - un proces destul de simplu. Este necesar să completați câmpuri precum adresa de e-mail, numele de utilizator, parola (confirmare), apoi bifați caseta, adoptând astfel acordul și exprimați dorința de a primi știri, apoi căutați prin e-mail și deschideți scrisoarea pe care ați trimis-o. Scrisoarea este un link pentru a vă activa contul. Asta e tot. Este timpul să vă bucurați de MonstersArmy Online. Apropo, cerințele scăzute ale sistemului îi permit să facă practic oricine. Așa că mergeți!

La început, trebuie să decideți și cui doriți să îi aparțineți. Vampir - cu creatură unică de creație a noaptea, vârcolac - instincte ridicate superman, care este înzestrat cu mare forță și viteză. Vampirii și vârcolacii care se luptă în această lume extraordinară pentru superioritatea lor. Sarcina ta - de a face posesiunea lor impregnabilă, creează o armată puternică, care nu se teme să intre în conflict, dar se implică în mod constant în cercetare, construcție, dezvoltare de noi abilități. Puterile voastre vor deveni tot mai impresionante și veți simți că sunteți gata să vă ocupați. Numai jocul MonstersArmy oferă o oportunitate de a experimenta un sentiment de neuitat!

Deci, ați supraviețuit și ați devenit reîncarnarea ucigașilor săi. Atât de multe gânduri despre cum nu, trebuie să luați imediat probleme urgente. În ceea ce privește castelul, pe teritoriul său este necesar să se construiască o mulțime de clădiri diferite. Desigur, nu toate dintr-o dată. Dar, treptat, toate aceste obiecte vor fi construite pe teritoriul dumneavoastră. Și oamenii și aurul la rândul lui sunt printre cele mai valoroase resurse. Dacă vă simțiți suficient de puternică și credeți că aveți suficientă avere, nimeni nu va înceta să atace vecinii cu jaf. Iar resursele sunt surse valoroase ale orașelor neutre. Deci nu stați liniștit.

A pentru a avea orice șansă de succes, adună o armată impresionantă. Jocul Monster Army vă permite să creați grupuri de unități, cum ar fi unități speciale, unități în aer, unități de infanterie și cavalerie. Impresionant? Așa este, cel mai important lucru pentru a avea înțelepciunea de a gestiona totul!

Un component important al jocului - cercetare. Ele ajută la descoperirea abilităților speciale. Încercați să obțineți aceste oportunități pentru că în viitor! Mergeți la gameplay-ul acum pentru a vă asigura un timp de petrecere bogat! Mult noroc!

 

MonstersArmy de înregistrare on-line