Marcaje

Mortal Kombat Komplete Edition

Nume alternative: Mortal Kombat Komplete Edition

Joc Mortal Kombat Komplete Edition - este o nouă creație de la compania faytingovy - Software-ul de înaltă tensiune. Editorii de acest joc au fost cele două societăți și Warner Bros Interactive Entertainment. Joc Mortal Kombat Komplete Edition PC-ul instantaneu răspândit în întreaga lume și a câștigat popularitate în întreaga lume, imediat după publicare. În Mortal Kombat Komplete Edition este o placere de a juca! La urma urmei, aici petrecut inovații importante: sistemul de luptă a fost rafinat (greve sistem de combo deveni mai liber) și cea mai importantă inovație - Super Meter. Această scară este compus din trei divizii, care pot fi umplute treptat, în funcție de cât de extinderea arsenal de tehnici de erou. Toată lumea în joc de caractere sunt diferite de la fiecare alte metode unice și șoc combo-serie. Ar trebui remarcat faptul că versiunea de Komplete Edition pentru PC fiecare gamer poate juca cu tastatura, usor ajustate pentru a se potrivi cu managementul preferințe. După ce luptătorii în joc converg în luptă, în care nu există reguli și există un singur scop - de a câștiga cu orice preț! Pentru a realiza acest lucru, ei folosesc tot felul de arme și trucuri magice. Nu e de mirare în anul juca versiunea de PC, a fost recunoscut ca cel mai bun joc faytingovy.

Hai sa vorbim un pic despre joc și cerințele de sistem, care ar trebui să aibă computerul personal. Mortal Kombat a fost lansat pe mai multe platforme. Pe - Xbox 360 și PlayStation 3 de ieșire a avut loc în primăvara anului 2011. Ar trebui remarcat faptul că doar o repornire a jocului a mers pentru a beneficia de proiect, pentru că de multe bug-uri au fost stabilite în joc, cu toate că eroarea nu a fost prea mult, dar e un semn bun! Desigur, după eliberarea de acest joc de dezvoltatori luat un mare plus - este de vânzări incredibile ale jocului și aceleași uralele entuziaste incredibile de critici din intreaga lume - nu se va îndoi gameri. Versiunea digitală a jocului Komplete Edition pentru calculatoare personale a fost menit să vină în 03 iulie 2011 an. Dar cutie prețioase, cu jocuri de disc, a mers la rafturile și rafturile a treia a lunii august. Crede-mă, jocul Mortal Kombat complet Edishn va fi foarte bun prieten și asociați în lupta împotriva plictiseala. Acum, să se sune cerințe de sistem care vor fi necesare pentru a lua parte la acest joc:

În scopul de a face computerul capabil de a "trage acest joc, trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de sistem.

- Sistem de operare: 32-rea, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Procesor în termen de cel urmatoarele caracteristici: Intel Core Duo, 2. 4 GHz sau AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minim: 2 GB.

- Video sau NVIDIA GeForce 8800 GTS, sau AMD Radeon 3850;

- DX 10.

Pentru a obține caracteristici suplimentare în joc și bucurați-vă de versiunea completă a jocului, computerul trebuie să aibă următoarea configurație.

- OS-64-biți, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- În procesor - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz sau AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Nivel Video - NVIDIA GeForce GTX 560 sau AMD Radeon HD 6950;

- DX 11.

În jocul sefi Mortal Kombat Komplete Edition prea sunt disponibile și aveți nevoie pentru a face cu ei. Mai mult decât atât, în cazul în care personajele sunt răniți, ei sângerează într-adevăr se transformă de îmbrăcăminte în zdrențe. În același timp, jocul se face acompaniament audio excelentă: muzica de fundal este aici și, strigăte ascuțite, fraza originală.

Înainte de a descărca jocuri priviti cu atentie, Mortal Kombat Komplete Edition video, după vizionarea puteți descărca Mortal Kombat Komplete Edition.

Vă doresc mult noroc! Și nu lasă succesul!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more