Marcaje

Mount & Blade

Nume alternative: Mount & Blade

Joc Mount & Blade - un mare reprezentant al genului RPG cu părtinire cavalerie "sovietic". Nici un secret al creației sale, dezvoltatori, familie Yavuz făcut. Gamerii pot face cunoștință cu proiectul în toate etapele de testare. Apropo, scena în aer liber a început în 2005, de la. La creatorii aceleași niciodată pentru un moment uita despre joc, în curs de dezvoltare în mod constant completări și actualizări ei. Fanii genului a observat imediat că ceva se pregătește la scară - potrivit pentru prezentarea oficială a jocului, capabil să transforme lumea jocurilor. Interacțiunea cu jucatorii - care este, probabil, cel mai înțelept soluția pentru dezvoltatorii care doresc să facă un proiect pentru oameni!

Începând de la Mount & Blade joc, și anume, creând aspectul personajul tău și de a face trecerea testului, rezultatele care vor continua să depindă de soarta și principalele caracteristici ale eroului, puteți găsi unele asemănări cu Project Oblivion. De fapt, situația este mult mai gravă. Acest proiect reprezintă mai mult decât o jucărie obișnuită RPG. Și dacă vom compara jocul cu alte proiecte, acesta va fi mult mai potrivit pentru a trage o analogie cu Corsair sau Piratii. Ceea ce este adevărat, în contrast cu cele de mai sus, M & B toate evenimentele majore care se desfășoară pe un teren solid.

În Mount & Blade istorie de evenimente are loc pe teritoriul lume fictiv numit Calradia. Peisaje oarecum amintesc de Evul Mediu. Cu toate acestea, aici nu va fi nevoie să se ascundă de la monștri curioase și lupta rău oribil. Carte de joc total este format din cinci regate în care, în cazul în care căutați în mod corespunzător cu atenție, puteți recunoaște Scandinavia, unele țări din Europa de Vest și de Sud, Rusia, Mongolia. Protagonistul se va deplasa pe teritoriul Calradia anturaj. Și aceasta poveste este doar un element minor în sistem de mare și complex. Tot ceea ce nu se oprește pentru un minut. Este de remarcat că în personajele Mount & Blade (cel puțin cele mai multe dintre ele), sunt nemuritoare. Ele pot satisface diverse modificări, dispar pentru o vreme, merge la închisoare, dar jucătorii trebuie să știe că, mai devreme sau mai târziu se vor întoarce la joc din nou, nevătămat. S-ar părea că o astfel de personaje ciclu plictisitor și neinteresant, dar acest lucru nu este așa, dimpotrivă - o ajută să se adapteze mai bine la joc, devenind o parte din ea (tot ceva cu fața pe ecran familiar!

Gameplay pornește după ce se poate descărca Mount & Blade. In diverse locatii pentru eroul tău va fi dat sarcini și misiuni. Misiuni poate fi destul de diferite niveluri de dificultate - dacă pentru a trece o scrisoare, sau ucide un om la fel de norocos. Când a ordinelor altor oameni te plictisesti, puteți încerca norocul în comerț. Cu această turnură a evenimentelor, nu trebuie să-și petreacă ore explorarea tag-uri și mai ales de comerț, alege direcția de activitate, iar apoi jocul în sine vă va ghida pe drumul cel bun.

Explorați toate caracteristicile de joc poate fi mai mult, văzând un clip video descriptiv Mount Blade.

 

Mount & Blade