Marcaje

Spitalul meu

Nume alternative: Spitalul meu

Game Spitalul meu creează o clinică avansată.

Tema medicală în lumea virtuală nu este deosebit de dezvoltată, ci pentru că elementele noi atrag atenția. Cel mai recent, jocul Spitalul meu a apărut pentru Android, dar milioane de jucători au reușit deja să o cunoască. Cu toate acestea, dacă preferați să vă distrați pe ecranul mare al calculatorului dvs., acesta este, de asemenea, disponibil. Iubitorii simulatoarelor medicale primesc o simplă înregistrare în spitalul meu. Puteți introduce numele dvs. într-un câmp special pe pagina principală a jocului sau îl puteți introduce pe Facebook. Dorim, de asemenea, să îi mulțumim jucătorilor că produsul este complet rușinat și, prin urmare, nu vor apărea probleme cu înțelegerea. Este conceput pentru toate vârstele și va fi interesant atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. Acesta este un motiv excelent pentru fiecare membru al familiei de a-și dezvolta propria clinică pentru a compara periodic rezultatele.

Perfect pentru medic.

Începând să jucăm în Spitalul meu, la început vi se va afișa un scurt videoclip. Imaginați-vă că sunteți un student care a absolvit o universitate medicală în fața căreia toate drumurile sunt deschise. Sosind acasă, descoperiți un pachet de la bunicul său, în care a pus cartela și cheia. După ce treceți pe calea indicată pe diagramă, vă aflați în fața unei clădiri imense a unui centru medical, iar cheia este doar din ea.

Dedulya în scrisoarea sa informează că această clinică este acum a ta, iar în calitate de manager, poți lua decizii cu privire la dispunerea ei. Da, există bunicii! Deoarece sunteți începător, nu numai în medicină, ci și într-o poziție de conducere, aveți un asistent frumos care vă este atribuit. Ea va conduce prin toate etapele inițiale ale procesului organizațional, spunând și arătând ce trebuie făcut pentru ca structura să înceapă să funcționeze.

  • Open registry
  • Recepționați primul pacient
  • Puneți cabinetul principal existent
  • Aveți mai mult personal
  • Cultivarea plantelor medicinale
  • Începeți activitatea laboratorului
  • Creați-vă poțiunile și vitaminele
  • Trimiteți oameni oamenilor potriviți
  • Expand structura
  • Customer prieteni

Procesul de învățare este destul de lung și dacă nu ați mai jucat niciodată simulatoare similare, cu siguranță nu veți ajunge într-un punct mort, atunci când nu este clar ce să faceți în continuare. Dar chiar și atunci când procesul principal de învățare activă este finalizat, asistentul nu va dispărea și va da adesea informații, sfaturi sau sarcini noi. Trebuie să lucrați în mod continuu, mai ales la început, când nu există încă nimic. Pe măsură ce jucați jocul Spitalul meu, veți descoperi zeci de boli noi și veți găsi medicamente pentru ele. Dar amintiți-vă că pentru recuperarea pacientului nu este nevoie doar de pastile, ci și de o atmosferă plăcută. Atunci când un pacient se simte confortabil, recuperarea lui este mult mai eficientă. Amintiți-vă de acest lucru, încercați să creați confort în camere. Pentru a face acest lucru, vizitați magazinul virtual și selectați elementele de decor disponibile.

Ce altceva îi place, jucătorii nu se tem de aceste nume infricosatoare de boli. În iPlayerul din spitalul meu, provoacă un zâmbet mai degrabă decât teamă. De exemplu, dacă un pacient are o durere de cap, are nevoie de un medic de guler. Astfel de deficiențe precum "plămânii alunecoși", "palmele de gheață" și "chili în gât" vor fi, de asemenea, îndeplinite. Dar la care medic să-i trimită, pentru a fi descoperit, pentru că există multe ore de joc interesant înainte.

. În cele din urmă, aș dori să menționez încă un moment plăcut pe oră, jucătorii vor trimite casete cadou. Dar nu le puteți deschide imediat, ci le puteți colecta pentru a primi mai târziu un dar mai valoros. De asemenea, puteți studia fișele personale ale medicilor și pacienților și chiar puteți vedea gândurile și comentariile acestora, ceea ce vă va ajuta să înțelegeți ce au nevoie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more