Marcaje

Terenuri mele

Nume alternative: Land mea

Printre multe jucărie on-line diferite standuri Terenuri mele. Cerințe specifice de sistem nu este aici, pentru a deveni unul dintre jucătorii de acest joc, trebuie doar pentru a accesa Internetul cu absolut orice calculator și un browser web de pe una dintre cele mai recente versiuni.

Terenul de joc este simplu: Land meu te invită să devină conducătorul unuia dintre orașul este împărțit în părți ale imperiului și lupta pentru dominare în alte domenii ale altor conducători sale, cum ar fi bucăți mici de o dată vast imperiu. Va trebui să lupte pentru perla negru magic. Este o resursă, posesia care vă oferă privilegii la ori. Acesta poate fi găsit în numeroase quest-uri, dar puteți cumpăra pentru unitatea de bani. Jocul meu Land, care pot participa atât la copii cât și adulți, este foarte usor pentru incepatori. Trebuie să spun că Terenuri meu înregistrare on-line de procedură perfect simplu și ușor în timpul acest joc vă va spune ce va fi următorul pas. De exemplu, puteți alege orașul care va avea în curând eroul dumneavoastră și de picioare, ceea ce face o prosperă și de succes. Pentru aceasta aveți nevoie să completați numai în domeniile, unul cu numele eroului său - Login și introduceți parola în câmpul corespunzător. În acest caz, de asemenea, trebuie să alegeți o cursă, va aparține caracterul tău. Jocul lor Terenuri meu oferă patru: elfi de lumină și întuneric, demoni și cavaleri. Cine este bun și cine este - rău, aici este ușor de înțeles: elfi întuneric și cavaleri reprezintă elfi luminoase și cele întunecate și demonii - întuneric. Fiecare dintre ele are un joc on-line Terenuri meu implică 8 tipuri de trupe. Acesta include reprezentanți ai diverselor meserii: magicieni, vindecatori, săgeți, și alte mercenari. Există, de asemenea, un tip special și - monștri.

Light Elfi - Magic trăiesc în păduri, cu cascade imense. Knights - locuiesc în Țara Sfântă.

Elfilor Intunecati (Drow) - ascuns în pădurile din Damned.

Demons - prefera un teren mort.

Fiecare dintre ele are un fel de bonus în joc a unor unități militare și, desigur, în extracția de resurse. De exemplu, elfi bonus plătit pentru extracția de lemn, și un bonus de combatere a unităților pe care le primesc ca vindecători. Ei au capacitatea de a revigora la sfarsitul luptei. Knights emis bonus pentru cereale și aur. Ei pot efectua, de asemenea, în rucsac de două ori pe alții. Elfii întunecate obține încurajare pentru lemn și fier, și bonusurile la care au dreptul la o unitate la fel de magicieni. Demoni în marcând pentru extracția de pietre, și ca și alte privilegii, ei în timpul atacului ar putea fi mai puternică decât alte rase, în a treia. Astfel încât acestea să obține un plus în calitate de mercenari. Astfel, vom vedea că echilibrul de 3 curse prevăzute perfect, și selectând oricare dintre ele se poate ajunge datorita top la caracteristicile individuale și abilitățile de cursa ales.

Iar pentru cei care nu pot aștepta pentru a juca jocul on-line Lands meu, adaugand ca Black Pearl - nu este doar o resursă magic. Ea nu se poate obține prin jafuri. Ei pot plăti pentru servicii premium. Pe langa acest trofeu special, există mai multe resurse naturale importante, care vor fi utile pentru dezvoltarea și îmbunătățiri:

- Arbore

- Cereale

- Piatra

- Aur

- Fier.

Aceste cinci resurse pot fi extrase în diverse moduri, apoi - pentru moment, în depozit, dar le puteți extrage de la inamic, capturarea magazinul lui. Aceasta se numește o misiune de luptă în joc. Jucătorii au, de asemenea, sarcini non-combatante. De exemplu, puteți explora împărăția, pentru a spiona, monitorizarea sau chiar coloniza și toate, cu excepția cazului în desigur muncă.

In Terenuri meu joacă un foarte ușor și distractiv, vă sunt în așteptare pentru noi aventuri și emoții, cu excepția faptului că se va întâlni o mulțime de prieteni noi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more