Marcaje

Mister

Nume alternative: Mister, Mystery

Mystery Online - multiplayer gratuit joc online bazat pe browser, care este proiectat pentru a sparge tiparele de reprezentări de jocuri multiplayer online. Trebuie remarcat faptul că jocul Mystery on-line este o carte analogic. Mulți ar putea crede că cele mai interesante și, de asemenea, carte de joc cea mai costisitoare - desigur poker. Dar specificul de carduri-jocuri de rol este cazul în care jucătorii joacă doar punțile lor, și multe cărți rare, sunt de ordinul a câteva mii de dolari. Astfel că de carduri de jocuri de masă de mai multe ori va concura cu distracții recunoscute, cum ar fi poker, blackjack și altele. În general, jocul Mystery on-line interensoe fi foarte precis pentru cei care nu s-au impotmolit in desktop-jocuri de rol.

Alăturați-vă în joc de Taina este simplă și directă. Tot ce trebuie sa faci - completați numele de utilizator și parola. Dezvoltatorii au avut grijă pentru a verifica Mystery nu a durat mult și nu a fost obosit maxim.

Deci, înapoi la joc. Ce este - joc de rol carte? Acest lucru este analog la obișnuite jocuri de rol, cu o precizare: toate evenimentele ce au loc în joc, a descris pe carduri. Fiecare rândul său, un jucător pune pe teren și a juca un joc de cărți situtsiyu descris aici. Mystery joc online, care nu este o excepție în acest sens, dar ar trebui să acorde atenție la unele detalii.

De exemplu, nu puteți răspândi fara minte o dată cărțile cele mai puternice, pentru că fiecare personaj are o anumită cantitate de energie care este partajată între fiecare dintre cele șase elemente, care fac parte pentru a detecta cardul. De fapt, de elementele din joc Prezentat de foc, pământ, apă, aer, moarte și neutralitate, fiecare dintre ele afectează modul în care mulți dintre cei sau alte carduri puteți folosi. Ele descriu monștri care va ataca echipa ta primul inamic. Practic, jocul poate fi considerat destul de sbalansirovannnoy. Dar joc Mystery on-line nu este la fel de ușor pe cât pare la prima vedere: inconvenient este că cineva norocul poate zâmbet pe hărțile de aspect, și cineva - nu. Și apoi gameplay-ul devine foarte asemănătoare cu a lua departe bomboane de la un copil. Deci, principiul este aceasta: Dacă ați ajuns la o mulțime de energia apei, monștrii mai raționale vor ataca acest dezastru special, pentru că ei vor face cele mai multe daune la antagonist dumneavoastră.

Element Surprising in joc - neutralitate, care combină toate caracteristicile alte elemente, și atunci când utilizați un card de neutru care consumă energie toate elementele magice împreună. Carduri de acest element poate fi pe bună dreptate, considerat cel mai de succes și rare. Face fără astfel de carduri în luptă este posibil, în principiu, dar se uită la cât de puternic, ca o regulă, ei sunt monștri - este logic să presupunem că a juca jocuri on-line Misterul aceste carduri în valoare. Online Mystery joc destul de ușor de reținut, în interfața sa.

Imediat după înregistrare, veți juca Mystery pic neobișnuit, în primul rând, pentru că prima nu este usor de navigat, și modul în care ceea ce se întâmplă în joc. Cea mai bună soluție pentru tine va Trek la NPC-uri care emit sarcină. Astfel, într-un mod discret vei ajunge sa cunosti mecanica de căutare joc on-line și se poate ajunge rapid implica în acest proces.

Dacă doriți, puteți deveni chiar un vrăjitor puternic și surprinzătoare, dar modul de a Turnul de Magi greu și spinoase. În timpul antrenamentului, trebuie să îndeplini sarcina la fel de dificilă și doar monoton, aranja lupte de formare, care nu va aduce experiență, și numai după un timp de uși batante deschide turnul mag în fața ta și poți învăța ceva nou în palatele ei.

Mister în valoare de ea juca, pentru că numai acolo poti simti card de farmec și de rol jocuri pentru a înțelege ceea ce este - să fie în măsură să identifice în mod corect posibilitățile lor și de a construi tactici, în căutarea pentru o situație de luptă. Și toate acestea - pe carduri! Nu zăbovi, inscrieti-și începe călătoria magie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more