Marcaje

Mythos

Nume alternative: Mitologie

Mythos online - joc de rol, cu titlu gratuit, istoria creației care merită o notă separată. Lucru este că la un moment dat de dezvoltare a jocului a fost înghețat studio din California, în timp ce se concentreze pe dezvoltarea jocului Hellgate: London. După aceea, dreptul de a reface proiectul a fost cumpărat de către dezvoltatorii de coreeni, care ar lua în serios la joc și-l aduce în minte. După ceva timp, dezvoltatorii s-au prezentat la lumea copilului încheiat. Mythos joc online, care ar fi interesant pentru orice fan al celebrului seria Diablo, ne spune despre o varietate de lupte mitologice și legende ale Greciei antice.

Alăturați-vă în joc Mythos nu vă va lua mult timp. Ia-o ca tine poate pe site-ul, sau direct în corpul de clientul jocului, și aici, și acolo va trebui să introduceți aceleași date: nume de cont, adresa dvs. de e-mail și parola pentru a accesa contul dumneavoastră. După aceea, e-mail veți primi o notificare că Mythos înregistrare completat și poți începe să joci.

Mythos Joc online este izbitoare în caracterul ei extraordinar,. Una dintre principalele sale caracteristici care acționează, de fapt, este casual. Ce înseamnă acest lucru? Da, că publicul volum că acest joc ar fi, într-adevăr foarte mare. De fapt, în primul rând, dezvoltatorii au făcut-vă că, atunci când jocul nu a avut probleme, dar plăcere numai continuu nu se mai termină. Și, de fapt, putem spune cu siguranță că ei au însușit sarcina cu entuziasm.

Interfață austeritate - aceasta este ideea principală a jocului designeri: nimic de prisos, doar nivelul de sănătate, mana și vraja piktogrammki pe care ați atribuit-butoanele din stânga și din dreapta mouse-ului. Același concept este exprimată de ascetism și gameplay-ul în sine. De exemplu, sistemul de clase, surprins de flexibilitatea și simplitatea sa. De exemplu, ai jucat întotdeauna un mag, dar la un moment dat seama că nu-i a ta și a decis să schimbe specializarea lor. Și apoi te duci la dezvoltatorii de a face concesii. Nu crearea de noi personaje, tot ce trebuie sa faci - este pur și simplu pentru a ajunge la cel mai apropiat oraș și schimbe acolo o clasă specială de la NPC pentru o valoare nominală de bani virtuali.

Mythos onlyn joc nu este convingătoare pentru originalitatea sa, și nu spun nimic cum ar fi setarea - nu mai este o noutate. Dar aici e designul de tot ce se întâmplă în joc - aceasta este ceea ce face încet, dar sigur jocul se deplasează în sus pe scara de produse on-line de succes. Probabil că a jucat un rol aici este o idee interesantă și designeri încercarea de a face lumea de joc un pic desen animat, face vopsea în povești dure de mituri antice grecești. Și chiar Cyclops înfricoșătoare în acest joc ceva ca un urs de circ, waddling de la picior la picior și cruciș ochii.

Selectați o cursă în acest joc nu are absolut nici un efect asupra gameplay-ul și caracteristicile de caracter, astfel încât începând cu joc online joc Mythos, pur și simplu se referă la preferințele lor estetice. Acum câteva cuvinte despre fiecare cursă: Bărbați - nobili, înțelepți și puternici eroi ai căror exploatează faima răspândit său la mai multe provincii, Cyclops aceleași - o bădăran și blajin, dar puterea lor sperie pe toți cei care, cel puțin o dată cu ei întâlnite. Satira - născut aventurieri, mereu la ceva și se ridică, și Gremlins - este singura rasa care vorbește știința "tu", și pe bună dreptate, pentru că numai ei o cunosc - viitorul.

Numai în joc sunt trei clasă joc: Pyromancer - lorzi de foc și de duhurile rele vânători. Doar le numim servil Infernal și de foc posesia de arme. Juca Mythos joc on-line această clasă nu va fi ușor, dar nu interesant menie.

Blood Knight - un erou, un bine purtat, și au fost în multe bătălii, a căror armă este o sabie mare gigantic sau Battleaxe. Cavalerii au capacitatea de a purta armuri grele.

Același inginer - un inventator inteligent, care este conținută în arsenalul chiar arme de foc. În afară de la el, inginerii pot utiliza explozivi sau chiar construi o capcană.

Pe scurt, este de remarcat faptul că joacă Mythos ar fi frumos pentru oricine care nu este străin de istoria Greciei antice și care au visat mereu să se simtă adevaratul erou al miturile antice. Grăbește-te, lume de vis este în așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more