Marcaje

Navi Age

Nume alternative: Navi Age
Joc

Navi Age: Pirate Story

Purând un pirat nu este ușor. Rulajul permanent, romul puternic, peștele sărat, căpitanul nemulțumit pentru totdeauna și complicele prietenilor trădători. Și totuși, invitați-i să meargă pe țărm și să devină bărbați care respectă legea, ei vă vor alimenta rapid pe rechini.

Igra Age Navi, probabil cel mai versatil joc de browser în care mecanica și lumea interioară au atins o dimensiune cu adevărat impresionantă. Dezvoltatorii au acordat cea mai mare atenție tuturor momentelor, de la desenarea detaliilor la echiparea navelor și caracteristicile caracterului. În jocul Navi Age este foarte interesant, interesant, fascinant.

Lift anchor!

De asemenea, un jucător care nu a acordat niciodată atenție temei maritime va fi în curând capabil să opereze cu concepte precum cipurile și macazul, pânzele drepte și înclinate, antetul și depozitul. În timp, vă puteți construi propria navă. În meniu veți vedea caracteristicile sale:

 • Parusa
 • Probleme
 • Boluri
 • Uvorot
 • Tochnost
 • atac critic
 • Critical Defense
 • Zaschita
 • Power of N-Parsa
 • Power V-Sail
 • Power cheerful
 • Tip
 • Tryum

Dar veti afla cat material va fi folosit pentru construirea unei nave de lupta si cat de mult va costa.

Accesul la toate funcțiile jocului pe care le primește jucătorul, când a trecut Navi Age registration. Milioane de oameni au profitat de acest privilegiu și acum arborează spații deschise, descoperă terenuri, caută comori, luptă și afacere, în general, se comportă activ.

După ce a preluat comanda navei, formați o echipă fără teamă. Din moment ce jocurile browser-ului trebuie întotdeauna să dezvolte ceva, Navi Age iPlayer continuă această tradiție. Indicatorii de creștere trebuie furnizați navelor și marinarilor, dar căpitanul însuși nu ar trebui să rămână în urmă. Dacă unele calități ajută în timpul unui atac, alții beneficiază de luptă de apărare și de corp la corp. Uneori, pentru a ascuți una dintre caracteristici, este suficient să vă actualizați echipamentul.

Bătălie sau comerț?

Rezultatul bătăliei va depinde de cât de atent și responsabil ați ajuns la alegerea unei echipe și a unei nave, a echipamentului și a instruirii. Până la urmă, chiar și căpitanul Hook nu sa bazat numai pe puterea privirii sale feroce și a clarității cârligului, ci și pe tunuri, praf de pușcă, sabii și pistoale.

Când se îndreaptă spre rulote și aranjează luptele-împușcături cu alți jucători, încearcă să te înarmezi nici măcar cu dinții, ci cu rădăcinile părului. Amintiți-vă că vă opuneți jucătorilor reali care sunt interesați să câștige și să câștige nu mai puțin decât voi. Flota lor poate avea mai multe nave care sunt perfect protejate și echipate cu arme militare, iar echipajul este mai bine instruit, are mai multă experiență.

Dacă înțelegeți că nu sunteți încă pregătit pentru acțiuni active, poate fi mai profitabil pentru dvs. în timp ce sunteți angajat în comerț, economisiți bani, puteri și abilități. Nu există lipsă de porturi comerciale pe multe continente și puteți ajunge cu ușurință în contact cu aceștia, transportând diverse bunuri spre vânzare și achiziționând resursele necesare. Oferindu-vă vecinilor bunuri de valoare, puteți câștiga o sumă decentă de bani și puteți începe să faceți ceva care aveți nevoie urgentă în acest moment. Și ajungând la nivelul cincizecilea, puteți extinde flota și puteți atribui automat comerțul. Acest lucru ne eliberează de croazieră constantă între țărmuri, eliberând timp prețios pentru activități mai vitale și mai pline de satisfacții.

Developerii au completat jocul cu ochii cu diferite posibilități de a dezvolta o poveste pe cont propriu. Sarcinile interesante de complexitate variată, lupte pline de culoare, peisaje minunate, grafică excelentă și comunicare online cu jucătorii, doar vârful aisbergului. Ar trebui să studiezi tu odihna, căci te-ai aruncat în valurile complotului interesant.

 

Navi Age