Marcaje

Navy field

Nume alternative:

Navy Field online este un joc on-line masiv multiplayer online. Redând-o, veți fi luați în timpul celui de-al doilea război mondial, unde va trebui să luptați cu flotele inamice.

Va trebui să alegeți o flotă, ce țară să comande Statele Unite, Germania, Japonia, Franța, Italia sau URSS.

NavyField descărcare gratuită pe site-ul oficial al jocului.

Înregistrarea

NavyField nu va dura mult, veți avea nevoie de:

 1. sit pe site-ul oficial al jocului;
 2. creați contul dvs.
 3. introduceți datele de autentificare fictive;
 4. introduceți parola pe care ați creat-o,
 5. introduceți adresa dvs. de e-mail.

Dext, puteți începe jocul, pentru aceasta, pe pagina principală a site-ului introduceți datele de conectare (ID) și parola (parola).

La începutul jocului aveți posibilitatea să alegeți unul dintre modurile de joc propuse, alegerea navei și bătălia însăși va depinde de aceasta. Veți putea să vă luptați atât pe fregată, cât și pe submarin. Lupta poate apărea în momente diferite ale zilei. Și, de asemenea, aveți posibilitatea să alegeți modul de capturare al portului inamic, unde va trebui să vă decideți să vă păstrați portul sau să atacați portul inamicilor. Indiferent de alegerea modului, punctele de luptă sunt acordate atât jucătorilor individuali, cât și fiecărei echipe în ansamblu. Câștigătorul este echipa care a cauzat cele mai mari daune inamicului sau a învins complet flota.

Câmpul

Navy puteți juca atât pe cont propriu cât și pe prieteni, puteți crea propriile bresle și puteți ataca adversarii.

Pentru a învinge inamicii, trebuie să aveți nu numai o flotă bună, ci și să cunoașteți principalele componente ale ei.

  Motor
 • ;
 • FCS;
 • armură;
 • de arme;
 • muniție;
 • tuburi torpilă;
 • de aeronave pentru flotă.

Există multe soiuri de

de motoare în flotă, însă alegerea motorului depinde de stilul dvs. de joc, aveți întotdeauna posibilitatea de a înlocui motorul de pe vasul dvs.

FCS este al doilea, o componentă importantă a navei dvs. Datorită FCS, puteți folosi arme pe o navă, fiecare tip de FCS are propriile caracteristici și caracteristici și este potrivit pentru diferite clase de nave. Armura este necesară pentru a preveni loviturile împotriva corpului navei dvs. Armura poate oferi siguranță atât pentru punte cât și pentru navă ca întreg. Armele sunt o parte importantă a oricărei nave, fără arme pe care nu le poți participa la lupte, există trei tipuri de arme: pistoale normale, distanțe lungi, arme pentru avioane de luptă. Munițiile sunt în principal scoici pe arme, sunt de patru tipuri, în funcție de tipul navei. Tuburi Torpedo Puteți să vă echipați nava cu o mină de mare, diferite instalații de torpile. Avioanele au patru tipuri de aeronave în flotă, sunt concepute în scopuri diferite, distrag atenția unui adversar sau bombardează flota, dar nu trebuie să uitați că furnizarea de combustibil nu este nelimitată.

Navy Field online este plin de o varietate de hărți care vor varia în funcție de cine te lupți.

Nivelul jocului Navy vă va arunca în lumea bătăliilor reale din cel de-al doilea război mondial și tu însuți poți schimba cursul istoriei.

 

Navy Field registration online