Marcaje

Aveți nevoie de un erou

Nume alternative: Aveți nevoie de un erou
Joc

Epic Aveți nevoie de un Hero

În cea de-a treizecea împărăție, în țările îndepărtate, sa născut jocul Need a Hero. Și nu doar un joc, ci un browser multiplayer în genul de aventură și "trei la rând".

Undeva într-un basm unde râurile de lapte curg cu lapte și dune, trăia un rege. El era un conducător bun, iar oamenii îl adorau. Avea o frumoasă fiică prințesă cu o coadă lungă, obrajii rumenii, buze stacojii, ochi limpezi, mâini blânde, un caracter bun.

Și acum, în mod neașteptat, a venit la împărăția nenorocirii. Un vecin teribil sa stabilit în apropierea dragonului urât, urât și înspăimântător. El a devastat câmpurile și a distrus culturile, a distrus case, a ars halofe și grajduri, și a trecut o dată cu toate frontierele și în fața regele glorios a furat cea mai prețioasă comoară frumoasa prințesă.

După ce a tras ultimele fire de păr din cap și barbă, mestecând coroana și bătând felurile de mâncare, el a emis un decret. Cei care sunt de acord cu necesitatea unui erou de a juca și de a merge într-o campanie periculoasă pentru un castel de dragon, a ucide un monstru de un fel teribil și a salva singura fiică, pot conta pe mila regală până la sfârșitul zilelor lor, jumătate din împărăție, un cal rapid și o mână prințesă.

Bine facut, au luat lats, sabii si suliuri din dulapuri si cufere, le-au curatat de rugina si, dupa ce au primit o binecuvantare de la tatal regelui, au inmormantat unii armasari care aveau naibii vechi si magari care sa mearga pe o cale periculoasa. Mulți își vor da capul într-o luptă inegală, dar oamenii îi vor răsplăti cu o memorie veșnică și vor compune legende despre explozii glorioase. Și cine va depăși pericolul, va prinde capcane și nu va fi frică de farmecele locuitorilor pădurilor, el va primi totul și faima și o prințesă.

În calea, cavaleri curajoși!

sosiri eroice, vă rugăm să veniți mai aproape, Aveți nevoie de un erou vă așteaptă să vă înregistrați. Nimic complicat, ca de obicei:

 • Password
 • Imya
 • Adresa mail
 • Accesarea este posibilă printr-o pagină socială

Această aventură va fi amintită pentru totdeauna, iar dorința va apărea, puteți repeta întotdeauna campania spre turnul întunecat, acoperit cu iederă.

Intrați în pădurea misterioasă cu un împărat credincios (sau mai degrabă un purtător de lopată), pregătiți-vă să întâlniți primii săi locuitori care păzesc drumul spre cetatea balaurului:

 • Scarecrow
 • Greutăți
 • Goblins
 • Minotaurs
 • Drakony

Ei înzestrați cu putere și abilități, și atacați fără avertisment, dar nu sunt fără slăbiciuni. Dacă le calculați, puteți să vă ocupați în mod eficient de monstru, folosind tactici speciale și după ce bătălia pentru a obține cele trei stele ale eroului este maximă. Numărul de stele este calculat pe baza manipulărilor și a fotografiilor corecte.

În fiecare nivel, utilizați colecțiile disponibile, bonusuri și jetoane pentru a vă întâlni cu un alt adversar. Dacă reușiți să vă ocupați de un număr mare de dovleci, cranii, broaște și alte elemente, veți câștiga suficiente puncte pentru a lovi monstrul. Ajutați-vă în lucrare și în cartea de vrăji care va spori efectul armei.

Mai Mai Important

. Pentru asistentul tău, există și un loc de muncă cu lopata, el va fi implicat în extragerea de resurse, pentru care primește, de asemenea, un premiu. Aceasta va fi o sarcină suplimentară în iPlayer Aveți nevoie de un erou care poate fi efectuat o dată pe oră.

Toate premii și premii sunt plasate în piept și îl puteți deschide la sfârșitul fiecărui nivel sau sarcină.

Periodic este necesară schimbarea echipamentului pentru a crește capacitatea de luptă a cavalerului. În magazin veți fi întâlnit de un comerciant lacom, deci este mai bine să mergeți la el cu o sumă impresionantă.

Alte beneficii:

 • Travel map
 • Privuri și premii
 • Muzică recunoscută și grafică vii
 • Spune din cărți magice
 • Reuniuni cu multe creaturi
 • Participarea la turneele
 • Progrese pe ligam
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more