Marcaje

Need For Speed ​​Most Wanted

Nume alternative: Need For Speed ​​Most Wanted

Fiecare versiune a jocului legendarul NFS sunt nebun populare, nu numai printre fanii genului care sunt iubit de către chiar și cei care nu au nici o dragoste deosebită pentru cursa de obicei. Joc NFS Most Wanted - așa-numita "a reveni la viitor." După care se clasează ca având unele plângeri pentru versiunea anterioară a proiectului, a decis să schimbe creatorii. În această versiune de dezvoltator Criterion Games celebru Burnout superbestseller. Pentru aceasta companie a fost căptușit cu un nu-brainer - au trebuit să se întoarcă în trecut și de a selecta cele mai bune, care a fost în proiect, înainte de el a început să se deterioreze, în scopul de a personaliza aceste date noi Cele mai dorite.

Până și mari, joc Need For Speed ​​Most Wanted poate fi considerat un remake al seriei de jocuri care au fost lansate mai devreme. Toate acțiunea principală va avea loc pe strazile orasului Feirheven. Pe stradă există o oportunitate local, pentru a satisface nu numai doar masina sport de obicei si masina rare musculare, SUV, masina, super-și concept car.

Fiecare rider are expertiza locală de care este nevoie. Cele mai bune, de care sunt atât de neînvins, și că există o dorință în trecut pentru a asigura nedreptate. De fapt, asta e ceea ce va trebui să le îndeplinească. Cu toate că acest prim principiu într-o anumită măsură pare ca versiunea originală a constatari devreme Cele mai dorite nu au nevoie pentru a face ca și în cazul în care să ia în considerare în detaliu numărul de inovații este o dodelok complet și.

Pentru a începe jocul, va trebui să descărcați Need For Speed ​​Most Wanted, o publicație care a fost actualizat. În acest loc puteți găsi că, în scopul de a invita gamer la concurs va fi necesar din cauza numărului de puncte de nasobirat (in acest joc sunt numite SpeedPoints), care jucătorii obține pentru a obține victoria în competiție. Acum, jocul nu va avea povestea de obicei. Acest lucru poate explica faptul că atenția curse arcade de obicei și, probabil, considerat unul dintre cele mai importante diferența dintre acest joc de la versiunile anterioare, în care subiecții au fost linia roșie pe tot parcursul proiectului.

Noua versiune NFSMostWanted 2012 aveți posibilitatea de a testa soarta lor într-o varietate de tipuri de curse, din care există patru, și principiul acestea sunt similare cu fiecare alte. Vezi rasa are următoarea imagine:

 Sprint;

 Inel;

 decolare;

 Ambush.

După aceasta, așa cum va fi capabil de a descărca NFS Most Wanted, puteți testa cele mai recente modul de "ambuscadă", care va trebui să scape de mașina poliției. Din acest motiv, vă puteți uita de propriul dvs. de calificare la viteza de conducere, datorită faptului că caracteristicile de performanță de masini de politie in mod constant, fără îndoială, vor mai mare. Veți câștiga doar prin viclenie și dexteritate. Însuși mulțumit de tot ce a fost scris mai sus pot uite la Need For Speed ​​Most trailer video de dorit.

Această versiune a jocului este acum disponibil pentru smartphone-uri. Asta-i doar "chips-uri" cu drepturi depline în joc NFS Most Wanted pe proprietar Android va trebui să achiziționeze, în scopul de a obține gameplay aproape reală.

 

Need For Speed ​​Most Wanted