Marcaje

Nemexia Evolution

Nume alternative: Nemexia on-line

Nemexia online - bazat pe browser-ul multiplayer joc online în care jucătorul va controla întreaga planetă! Construirea unei clădiri de importanță strategică, construirea parcului de spațiu puternic și invincibil - toate sunt prioritățile dumneavoastră în joc. Toate planetele, care se deschide în sus joc online Nemexia situat foarte aproape de stelele, la fel ca în sistemul nostru solar. Afectează o gamă largă de diferite clădiri, îmbunătățiri și echipament militar.

Alăturați-vă în joc Nemexia, apropo, este simplă și directă, chiar și pentru un novice. În Nemexia înregistrare durează doar câteva minute. Doar patru domenii de informații despre tine și de activare a contului dvs. prin e-mail și de joc on-line Nemexia apare înainte de a vă în toată influența sa glorie.

Dezvoltatorii au plătit o mulțime de timp acestei componente, se pare că a crede că aceasta este principala ținând interes în joc.
Surprinzător, când începi să joci jocul Nemexia interfața de joc on-line pe care le vezi în primul rând, care vă așteaptă este într-un stil futurist, în general, ușor de utilizat și plăcut ochiului de extraordinar sale.

Clădiri și nave în joc foarte frumos prestate și ceas razrostayuschimisya megakonglomeratami foarte frumos, exact cum ar fi vizionarea pentru a vedea cât de nave spațiale de călătorie prin spațiul din jurul planetei dumneavoastră acasă. Ci de către un corp ceresc, care este dat la tine, artiștii de joc pentru anumite motive nu au conectarea la distanță și formeze propriile impresii din lasă ambigue.

Inițial, ne-am permite osvoitya și să se joace jocul online Nemexia prin quest-uri, vom explica în mod clar caracteristicile de joc. Apropo, spre deosebire de multe alte jocuri nu Nemeksiya produce dezgust și refuzul de a juca în faza inițială, ci dimpotrivă - din primul minut ați început să joace jocul online Nemexia, c primele sarcini vă simțiți cineva în acest interesant și univers original și în sufletul vostru mai mult și mai multe lumini de sclipire de interes: "Ce se va întâmpla în continuare? "- Și atunci te întrebi.

În Nemexia, ca și în multe alte jocuri fantastice, lupta este pentru resurse. Aparent, problema kollichestva lor excita mulți dezvoltatori în domeniul jocurilor pe calculator. :) Acum, înainte de toate dintre noi care a început să joace Nemexia nevoie acută de trei tipuri de resurse: metale, minerale și gaz. Ca de obicei în lumea de astăzi, toate resursele au ajuns la un capăt, și astfel dispune de ele în minte, exact, pentru a nu merge prea departe, organizarea convulsiv prada lor. Resursele sunt elementele necesare pentru construcția de clădiri, flote și diverse îmbunătățiri în joc.

Nave de război sunt necesare nu numai pentru a-și apăra împotriva invadatorilor, dar, de asemenea, să atace planeta inamic Nemeksii. Desigur, în cazul în care obiectivul nu este distrugerea a antagonistului, dominația asupra resurselor sale pentru sigur.
Alternativ produse susține planeta acționează de energie - un alt tip de recolte în joc Nemexia. Nivelul său este menținut datorită sursa de instalare de pe planeta ta primirea stea de energie, pentru a se pune pur și simplu - panouri solare.

După înregistrare în Nemeksii, jucatorul poate alege una dintre cele trei curse, la care ar dori să se alăture. Fiecare dintre diferitele rase, atât externe, cât și tehnologic și această alegere depinde de accentul de dezvoltare a propriei planete.

Juca Galaxy Nemexia în care te-a adus, arata foarte bine, și de ocupare a lor este mereu astfel încât începând cu jocul, aveți la sine, aproape la fel de calificați aliați și dușmani interesante de niveluri diferite de dezvoltare. Deci, nu va fi plictisit - asta e sigur.

Ai visat vreodată de a călători la o insulă pustie? Ia-te! La dispoziția dumneavoastră - o planetă imensă! Și toată lumea de pe această planetă doar în mâinile tale, datorită jocul browser Nemexia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more