Marcaje

NeverFate

Nume alternative: NeverFate

Popular joc de fantezie browser gratuit NeverFate oferte online pentru a participa la lupte multiplayer, pentru a îmbunătăți abilitățile sale de luptă, să învețe vrăji magice, și îndeplini sarcinile de joc, se alăture diferitelor grupuri și chiar comerț. Pentru a realiza toate acestea, ai nevoie doar de un calculator cu acces la Internet și a pus-o unul dintre următoarele browsere moderne:

 Google Chrome versiunea 5. 0 (sau mai mare);

 Firefox 6. 0 (sau mai mare)

 Opera 11. 10;

 Internet Explorer 7.

Primul pas pe drumul către un joc de divertisment - Alăturați-vă în joc NeverFate. Și constă din următoarele instrucțiuni:

1) de e-mail validă;

2) Dovada de valabilitate a acestuia, prin primirea scrisorii la codul adresa. Codul va trebui să fie copiat și plasat în a doua pagină din secțiunea Înregistrare NeverFate;

3) Numele personajului, în același timp, care acționează ca un login pentru a intra în joc;

4) anumite date cu caracter personal. Asigurați-vă că pentru a include data efectivă a nașterii, în caz contrar, la detectarea fraudelor, personajul tău poate fi pedepsit sau chiar blocat. La cererea poate fi, de asemenea, făcute la numele său actual, locul de reședință, hobby-uri, munca, etc

5) Sex de caracter trebuie să fie aceeași ca și a ta, pentru că altfel toate va confrunta cu aceeași blocare. Aici va fi necesar pentru a determina clasa de viitorul tău erou (războinic sau mag).

Mai mult, este necesar să se familiarizeze cu acordul de utilizare (îl găsiți pe pagina principală), cu o conștiință clară a confirma acceptarea de ea și complet, așa pas NeverFate de înregistrare on-line. Făcând clic pe adecvată, situat la butonul de foarte de jos, vă mutați la pagina "despărțire" cum te joci jocul online NeverFate. După lectură, faceți clic pe "Next" și pentru a obține un alt rămas bun (dar de la puteri superioare locale). Și numai după ce faceți clic pe butonul, veți începe în cele din urmă să joace NeverFate.

NeverFate joc on-line este o acasa, la multe personaje diferite, dar toate acestea au următoarele caracteristici de bază:

= Daune erou Forța de capacitate + aplicata de rucsac;

= Eschiva de perspicacitate;

= Calitate Intuiția grevă critice;

Sanatate = număr de energie vitală;

Mana = cantitatea de energie magică

= Calitate Intelligence daune erou magie aplicata;

= Noroc noroc în toate aspectele NeverFate on-line;

Charisma = raportul dintre erou celelalte creaturi.

Tot o mare varietate de cuțite, pe care le au pentru a juca jocul on-line NeverFate, pot fi grupate după cum urmează:

 săbii;

 cuțite;

 Axe, ax;

 Dubina, ciocane,

 Doage.

Pentru a deveni un maestru de un anumit tip de armă, aveți nevoie pentru a dezvolta aceste abilități.

În domeniul de magie joc online NeverFate se mândrește cu prezența a 14 clase, fiecare dintre care ar putea sugera să folosească elemente unice și vrăji

1. General Magic.

2. Magia Luminii.

3. Întuneric magie.

4. Haos.

5. Foc.

6. Pământ.

7. De apă.

8. Aer.

9. Copac.

10. De metal.

11. Spațiu.

12. Timp.

13. Materie mental.

14. Materia fizică.

Dacă nu se poate decide ce fel de clasă iti place cel mai mult, surfactanți le pot înțelege. Dar daca alegi un singur lucru, acesta va fi asul în această direcție.

Nu ezita: Joaca NeverFate - apoi își petrec timpul liber într-un mod foarte distractiv. Desigur, în această scurtă trecere în revistă nu este acoperit de o mulțime de detalii interesante, dar a le citi, va fi capabil să "Enciclopedia", situat pe site-ul oficial al jocului. Dacă doriți aventură incredibilă și întinderi nesfârșite de comunicare, alături de noi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more