Marcaje

Niciodata Terenuri

Nume alternative: Niciodata Terenuri

Nu Terenuri online - fascinant joc fantastic, care va impresiona fanii de aventuri interesante. Nu Terenuri de joc on-line este o colecție a celor mai interesante genuri, cum ar fi, de exemplu, strategia, și multe alte quest-uri. Juca jocul on-line nu Terenuri va fi interesant pentru toată lumea - atât pentru copii cât și adulți. Cu un cap de cufundat în modul de joc fascinant, puteți influența personal rezultatul evenimentelor din întreaga lume. Acesta va fi o mare pauza de la monotonia de zi cu zi!

Nu Terenuri joc online nu are nevoie de nici cerințe mari de calculatoare. Tot ce ai nevoie pentru a juca este sistemul de operare Windows XP / Vista / Windows 7, placa de sunet cele mai comune, tastatura, mouse-ul, browser-ul web și o conexiune la Internet. Pentru a juca niciodată Terenuri nevoie pentru a crea profilul dvs. în joc, de exemplu, este necesar ca înregistrarea a fost efectuată niciodată Terenuri caracter, pe care va dori să joace. Pentru a face acest lucru într-un formular special pe site-ul pentru a introduce numele personajului pentru care vrei să joci, alege o parolă și trimite e-mail, asa ca a mers la o cerere de confirmare a înregistrării. Nu Terenuri de înregistrare propriu-zis nu este diferită de procedura în astfel de jocuri este simplu și ușor de înțeles. Alăturați-vă în joc Niciodată Lands se termină aici, atunci puteți trece direct la joc.

Nu Terenuri joc on-line a fost creat în anul 2004, deci este una din primul bine-cunoscut si destul de popular masiv multiplayer online rol joaca jocuri. Dar din moment ce jocul sa schimbat foarte mult, deoarece progresul nu este în loc, dezvoltatorii sunt în mod constant a completat-o ​​cu detalii noi și interesante "bunătăți." Dezvoltare a jocului este în mod constant, atât din punct de vedere tehnic și în ceea ce privește numărul tot mai mare de jucători. Prin aceasta a juca jocul on-line nu Terenuri va fi foarte interesant și incitant. Jocul este gratuit, astfel că mai multe persoane au început să-l joace! În cazul în care un jucător este dispus să investească bani reali în joc - așa că va avea ocazia. În mod natural, de la începutul jocului, utilizatorul este dificil de a câștiga experiență și de luptă. Că dezvoltarea a fost mai rapid și mai ușor, puteți pune doar jocul în unele sac de bani.

Fiecare personaj din joc are caracteristici diferite, cum ar fi:
• Sănătate
• Dexteritate
• putere
• noroc
• cunoștințe, și multe altele.

De asemenea, fiecare jucător are 33 de aptitudini si abilitati 38 de diferite. Dezvoltarea parametri și caracteristici, care poate fi considerat cel mai important, puteți crea un personaj unic. Aceste caracteristici trebuie să fie selectate în conformitate cu stilul individual de joc. Astfel, niciodată Terenuri juca pentru fiecare utilizator un caracter unic, el personal a creat. Câștiga puncte de experiență în joc, puteți participa la diverse lupte. În acest caz, de îndată ce un personaj ajunge la un nou nivel, se va deschide noi posibilități, cum ar fi caracteristici îmbunătățite personale, arme noi, haine noi și alte chestii. Jocul nu a fost fără "doping magie", utilizatorul primeste tot felul de elixiruri, potiuni, pergamente, care simplifică foarte mult procesul de joc. Toate acestea sunt crescute sau alte caracteristici ale personajului, dar spre deosebire de competențele pe care au fost obținute de experiență, face acest lucru doar pentru o perioadă scurtă de timp. Prin urmare, ele trebuie să fie utilizate numai în situații cu adevărat necesare și înțelepciune pentru a maximiza avantajul temporar.

Bani în joc se numesc cei necredincioși. Tot ceea ce vreau sa cumpere sau să vândă, să fie schimbate pe ele. Poate fi orice, cum ar fi îmbrăcăminte, arme, diverse alte produse. Folosind jocul pe bani reali, poți cumpăra obiecte unice, care sunt mult mai puternice decat cele standard.
Pot câștiga experiență în utilizarea unei anumite profesii. Alegerea o clasă și sale de lucru, puteți câștiga nu numai experiență, ci, de asemenea, de non-credință.

Jocul are, astfel de profesie:
• comerciant
• Dr.
• alchimist și multe altele.

Jocul poate fi, de asemenea, combinate în clanuri și familii. Este posibil pentru a crea propriul clan sau alăturați-vă unul deja existent.

Jucătorul va fi dat posibilitatea de a-și unească forțele care:
• Light
• Chaos
• Darkness [_7_ ] • amurg

Desigur, fiecare forță are abilități unice și abilități care sunt diferite de restul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more