Marcaje

Era nou

Nume alternative:

New Era online - un joc role-playing gratuit on-line cu lumea magică și libertatea deplină de acțiune. Puteți începe jocul în oraș, care este locuit de diverse personaje și animale, alege personajul vă place și începe călătoria.

Se joacă New Era de înregistrare este foarte simplă și nu vă va lua mult timp pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

1. Vizitati site-ul oficial al jocului.

2. Faceți clic pe "înregistrare".

3. Introduceți adresa de e-mail.

4. Introduceți parola inventat.

5. Repetați intra din nou parola.

6. Faceți clic pe "Play".

Joc New Era include șase curse majore:

• pitic;

• persoane;

• elf;

• vampir;

• ork;

• trol.

Gnome - locuitorii din văi de munte, locul lor de muncă este de prelucrare diferite pietre atunci când acestea apar, nu este cunoscută de nimeni, dar ele sunt rude îndepărtate de oameni în luptă, acestea sunt aspre și puternice, ei cunosc un număr mare de vrăji, mult mai puțin creștere de oameni, ci ca puterea poate fi comparat cu alte rase.

Man - au o calitate medie, oameni buni de învățare, ei cheltuiesc mai puțin pe vrăji magice de energie decât alte rase.

Elf - locuitori ai pădurilor, sunt una dintre rasele cele mai atractive, cele mai multe elfii sunt vrajitori, acestea sunt asociate în principal cu magia Dawn de arme prefera - arc, baghetă, personal.

Vampire - cursa mai vechi, rasa nu iubește omenirea poate schimba aspectul ei de a înșela dușmani, ele nu apar în oglindă, nu au umbra și merge foarte liniștită. În luptă, se poate recupera puterea lui, sunt o povară pentru forțele întunecate.

Orc - această cursă se pot distinge prin culoarea verde a pielii și vederea teribil, ele sunt luptatori excelente, cauzand lovituri distructive, nu cooperează cu alte rase.

Troll - cursa teribil, nu tolera afară pe terenul lor, puternic în luptă și au un stoc de vitalitate semnificativ mai mare decât cea a altor rase au gheare uriașe și corp masiv.

Joaca jocul on-line New Era, după cum puteți pentru tine și prietenii.

New Era online are șase clase diferite:

• Ranger

• Barbarian

• Shield Master

• Juggernaut

• Preot

• Mag

Ranger - cea mai mare parte vânători, catarilor lor arme, ele sunt perfect tir cu arcul.

Barbarian - în luptă, ele sunt foarte cruzi, le place să lupte în primele flancuri preferă axe și mize.

Maestru Shield - se achita atacul adversarului, împotriva lui, ei au o reacție bună, fizic bun, ele sunt protejate de un scut.

Juggernaut - mari războinici, du-te la armura în luptă folosi diferite săbii.

Priest - războinici, care pot acționa ca vindecători în luptă a sprijini aliații lor, lupta folosind arma contondent.

Mage - principala forță de această magie, știu mai multe limbi și exerciții folosite în personalul luptă m tija.

În New Era, poți să te joci pe orice PC care se conectează la Internet.

La fel ca alte jocuri, New Era are o camera de chat și forum, unde puteți comunica și de a găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră, nu numai, ci, de asemenea, de a face noi prieteni.

Deveniti unul din eroii din lume zână și apuca toate teritoriile Noua eră în posesia lor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more