Marcaje

Următoarea Machina

Nume alternative: Următoarea Machina

Următorul joc Machina re-cuceri lumea.

Developer și editor, Housemarque, într-o singură persoană, a prezentat în 2017 o arcadă dinamică cu o vedere de sus. Jocul Următorul Machina, cu mișcările sale constante în locații, explozii spectaculoase, lasere luminoase, ca și când ne aruncă înapoi decenii când acest subiect era la vârf. Cu toate acestea, toate nou, este adesea doar bine uitat vechi. Bazându-se pe acest postulat, mulți cu plăcere se implică în istoria oferită, sufletul tânăr.

Din trecutul îndepărtat în vârstă de XXI

Nu este de ajuns să jucăm jocul Next Machina, acesta este atât o mutare în trecut, cât și tema însăși este în acord cu situația. Totul se desfășoară în lumea viitorului îndepărtat, când tehnologia a intrat atât de ferm în viața omului încât oamenii nu și-au putut imagina un minut de existență fără ei. Odată ce roboții și-au recăpătat conștiința și și-au dat seama cât de mult sunt mai puternici decât stăpânii lor.

Reasonabil întotdeauna se străduiește pentru libertate și, prin urmare, tehnica sa răzvrătit, iar războiul a început. Fiecare soldat din rândul oamenilor este în valoare de greutatea sa în aur și, prin urmare, cu cât mai mulți membri ai rasei umane decid să descarce Next Machina, cu atât mai mare este probabilitatea victoriei. Pe câmpul de luptă nu scapă de ostilități. Mașinile au un scop pentru a ne distruge, pentru a suprima revolta pentru a lucra din greu. Lupta durează 15 nivele și de fiecare dată când este posibil să avansezi mai departe, apar noi oportunități. Dar nu numai tu devii mai puternic, dar și dușmanul. Într-o zi vei întâlni un adversar deosebit de puternic al șefului. Doar prin înfrângerea lui vi se va permite să continuăm calea eroică.

din arma este un set bun cu diferite forțe letale:

  • Lasere
  • Instalații de putere
  • Pushki
  • Rakety

În rândurile inamicului, de asemenea, o varietate uimitoare, și ocazional vedeți coloane de mers pe jos, în mișcare blănuri sau roți. Desigur, puterea de atac și principiul acțiunii sunt diferite, astfel încât arma împotriva lor ar trebui să fie folosită și în mod diferit.

Începând de la Next Machina pentru a juca, trebuie să fii gata să acționezi repede, dar în mod deliberat. Acesta este un fel de test și de formare pentru un răspuns bun. Fără ea, este imposibil să supraviețuim într-o lume atît de ostilă, în special având în vedere modificările sale constante. Văzând că armata oamenilor crește, progresează și se luptă înapoi, roboții se îmbunătățesc. Situația este complicată de faptul că locul de manevră este limitat și este imposibil să se deplaseze la o distanță sigură. În toate părțile, ceva explodează, se mișcă, se împușcă, se aprinde. Doar reușesc să reacționeze la o schimbare a situației și să păstreze câmpul de luptă sub control.

Perf Înainte Machina aminteste focuri de artificii festive. Și dacă porniți sunetul la volum maxim, atunci veți fi absorbiți de o gamă de efecte sonore, în care focurile, exploziile, burgul se amestecă și Dumnezeu știe ce altceva. Jocul oferă, de asemenea, modul Arena, unde puteți merge pentru competiția cu alți jucători. Cele mai multe victorii pe care le aveți, cu cât este mai mare statutul dvs., iar împrumuturile primite sunt plăcute pentru a vă îmbunătăți abilitățile și armele. Jucătorii care au experimentat distracție, mărturisesc că jocul infecțios se întârzie rapid și nu se lasă. Puteți să vă despărțiți de ea numai prin eforturi, dar gândurile voastre se întorc încă într-o jucărie strălucitoare și dinamică.

Autorii au recunoscut odată că proiectul a fost inspirat de arcade din trecutul îndepărtat. Creând propria lor versiune, ei au decis să păstreze stilul retro, astfel încât acest lucru explică efectele speciale vizuale și controlul Next Machina. Ramane doar sa incepem jocul si sa trecem prin mai multe nivele, sa ne alaturam companiei altor jucatori pentru a adauga propria parere despre produs.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more