Marcaje

Lumea viitoare

Nume alternative: WORLD NEXT

Multiplayer bazat pe browser online role-playing oferă NextWorld pierdut în lumea medievală, și anume, în orașul vechi Elixir - misterios și plin de aventură pentru orice pelerin care le tanjeste. În RuNet NextWorld joc on-line a fost mult timp un popular și iubit, chiar a primit statutul de "populare" ... și le-ați auzit de ea?
Daca nu, inregistreaza-te și de a afla te modul în care lumea este capabil de a captiva NextWorld on-line.

Ar trebui remarcat faptul că acest joc este modest: să-l rulați veți avea nevoie de un calculator cu sistemul de operare Windows, conexiune la internet și un browser.

În scopul de a începe să joci NextWorld, aveți nevoie pentru a finaliza o simplă înregistrare a unui cont de joc. Înregistrare a jocului este de a umple formular standard NextWorld cazul în care aveți nevoie pentru a veni cu un joc de conectare, avea grijă de parola, introduceți o adresă de e-mail validă și codul de verificare. După ce, apăsând pe "înregistrare NextWorld» scrisori și așteaptă activarea contului de date. Confirmând exact ceea ce aveți nevoie pentru a NextWorld a verifica on-line, faceți clic pe link-ul de activare și bun venit la realitatea din Evul Mediu.

Întâlnire cu joc pornire, desigur, cu crearea a caracterului său. NextWorld joc online in care sunt patru clase de personaje - soldati, gardieni, Magii și preoți. Fiecare clasă are propria sa istorie și set de aptitudini care sunt descrise în sulurile speciale - alege un erou și o încercare decent cu privire la statutul de rezident al Elixir. Printre principalele caracteristici care sunt disponibile pentru personaje din toate clasele - agilitate și rezistență, intuiție și inteligență, rezistenta, etc

În ceea ce privește luptă muniție, l cumpere din magazin (în cazul în care doriți să-aici și acum). Sau puteți obține noi arme și armuri în procesul de soluționare a problemelor de joc, împreună cu experiența și punctele. Pentru a spori calitatea de personajul tău va avea nevoie de rune - listă mare de caracteristici speciale, cum ar fi rune bine sau rău, asomarea runa sau câștig rune Phoenix. Aceste rune puteți obține de la negustori, care, în destul de mult. Banii pot fi obținute pentru acest lucru, vorbind în ring sau pur și simplu lupta și înfrângerea seful inamic. Încă mai există așa-numita "luptă pentru supraviețuire" - de supraviețuire a celui mai adaptat jucator aici, bine și, în consecință primește recompensă substanțială pentru curaj. Puteți, de asemenea, în continuare la tombolă prin pariurile câștiga - entuziasmul este, de asemenea, profitabile. În general, oportunități pentru realizarea de sine și de a reface rezervele sale de aur destul de mult.

Târg de a sublinia pentru a juca jocul online NextWorld nu înseamnă că toți jucătorii de aici vor fi asociate numai cu război și violență. Pentru un caracter mai liniștit, care doresc să trăiască în pace și bună, există o mulțime de alte activități, cum ar fi activitățile economice (fructe de padure comerciale, ierburi și ciuperci), cercetare (alchimie și vindecare), munca (munca ca un logger sau miner).

De asemenea, joc NextWorld - înseamnă a exista și de a dezvolta pe deplin cuprinzător. Personajul tău va fi în măsură să participe la viața publică, de a fi un membru activ al breslei (echipa teritoriu și construi clădiri), face prieteni și de a găsi un suflet pereche, începe o familie. Vorbind de care, jocul are un birou registru - aici puteți aplica pentru dorința de a înregistra dragostea ta de jocuri de noroc, atunci du-te prin toate etapele ceremoniei de nuntă și numai la finalizarea testului de puterea de cupluri de a se căsători.

Pe scurt, juca NextWorld joc online - înseamnă a trăi pe deplin numai într-o realitate diferită, o misterioasă și imprevizibil. Varietate de evenimente și quest-uri de poveste, lupte de grup, jucător vs dueluri jucători și turnee neobisnuite (cum ar fi "fiecare pentru el"), precum și o grafică uimitoare, povești captivante și comunicare reală cu oameni ca-minded - toate acestea se distinge clar pe fundalul jocului NextWorld alte teme browser-fantezie jocuri de rol. În NextWorld joacă - e minunat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more