Marcaje

Need for Speed: Shift

Nume alternative: Need for Speed: Shift

Despre faptul că ceea ce au fost experimentatori fondatorii proiectului legendarul NFS, auzit doar de către cei care sunt departe de spațiu virtual și nu este familiarizat cu jocuri pe calculator. Și toți cei care au rămas conștienți de numărul de câte actualizate, a adăugat, și a făcut inovații care au supraviețuit acestui proiect. Jocul Need for Speed: Shift - este următoarea gândul cu privire la acest subiect. Această serie diferă de jocurile anterioare, în care cursa este considerat pe bună dreptate un stimulent, și nu arcade de obicei. Singurul dezavantaj, care, în general, fără dificultate, poate decide, după vizita de subiecte relevante în forumul - dificultatea de a controla masina.

Odata cu acest joc NFS Shift este maximă realistă și plauzibilă. Fiecare masina este echipata cu camere foto de la cabina, volan cu pedale, dar la tyunninga cel mai nesemnificativ vă va oferi probabilitatea de a câștiga datorită secunde prețioase în competiție. Cu fiecare nouă rasă este probabil pentru a vedea un nou look pe tine mijloc de încredere de transport. La fel ca cele mai multe astfel de oportunități pentru iubitorii de masini adevarate. Cu fiecare nouă piesă se poate schimba stilul de a vehiculului pe drum. De fapt, aceste modificări, va trebui sa ma uit pentru întreaga gameplay-ul.

Fiecare rasa arata destul de același tip, dar încă de la acest fapt nu este pierdut interesul. După aceasta, ca va fi capabil de a descărca Need for Speed: Shift au posibilitatea de a afla mai multe despre ceea ce fiecare calculator care conține driver-ul în acest joc va fi un comportament scandalos diferit. În scopul de a obține utilizate pentru a urmări și să simtă pe deplin, va trebui să călătorească în nu puține curse.

Acest joc continuă să utilizeze în carieră. La posibilitatea de a deschide un nou jucător de clasă trebuie să colecteze din cauza parts Stele experiență. Vă mulțumim pentru dvs. de calificare, puteți sări la clasele de mai sus. NFS Shift de download, de asemenea, posibil ca urmare a faptului că nu sunt puse în aplicare posibilitatea de cursa "pe bază de invitație", care va lupta cu adversarii și-au distras de la sarcinile lumesc de pasaje.

In acest joc va fi capabil de a deschide toate potentialele sale, ca și în cea mai mare parte a gameplay-ul este condus în mod special cu privire la calitățile personale ale jucătorului. Și în tot acest ajutor reprezentate anulat (pe concluziile criticii de jocuri este unul dintre cele mai bune pentru toate proiectele) și grafice minunate (care a devenit o tradiție), suport muzical.

Și pentru Need Android smartphone for Speed: Shift pentru PC și au posibilitatea de a utiliza partidelor multiplayer, de a socializa și de a concura cu alți jucători în joc și cu diferite părți ale globului. Când deschideți clasamentului, care arată abilitățile tale și tot ceea ce au atins nivelul de rivali pentru estimarea calități de conducere.

În special celebru printre participanții la gameplay-ul este un mod de duel, alegerea pe care Need for Speed: Shift pentru fiecare mașină nouă cursă a întâlni noi.

 

Need for Speed: Shift