Marcaje

Need for Speed: The Run

Nume alternative: Need for Speed: The Run

Despre ce este proiectul NFS jocuri au toate informațiile de la copii la adulți, de la iubitorii de curse pentru cei care nu sunt foarte impresionat de ele. Jocul Need for Speed: The Run este o altă continuare avansat al proiectului legendar, care se va deschide la o anumită frontieră ultimul talent șofer și câștig de cursul jocului plăcerea maximă. Proiectul a suferit un număr mare de modificări și realizate din toate versiunile anterioare, ci doar cele mai bune caracteristici. La expoziții și prezentări cu mare plăcere să fac demonstrații de toate beneficiile acestui proiect. Principala schimbare în joc este în aspectul personajului principal. În prezent, el a prezentat nici o estompare, care stă pe scaunul șoferului, și este deja un personaj cu drepturi depline, care este capabil de a lasa masina, să se ascundă de poliție, a se vedea fete frumoase, se bucură de suc preferat, în timp ce nu se ridică de pe scaunul șoferului. Și chiar dacă aceste acțiuni sunt puse în aplicare doar în Need for Speed: Clipul video Run și scene scriptate, dar acest eveniment este deja îndreptat în direcția pozitivă de dezvoltare a proiectului.

Având în vedere că proiectul este utilizat în crearea motorului, Frostbite 2, avansul a fost destinat imagini de viitor în joc, și anume obligația de a se conforma cu această calitate și luminozitate. Asta e ceea ce sa întâmplat pentru a ajunge la toate designeri care au participat activ în cadrul proiectului. Diferența cu ei predecesorii NFS The Run PC-ul este în culori luminoase, precum și de proiectul de posibilitatea de a realiza probabilitatea aplicat distrugerea parțială. Aparatul va putea acum să sară într-un șanț sau o cădere de pe o stâncă, atunci când nu au luat timp pentru a porni sau nu va fi capabil să-și recapete controlul. Mult mai bine pentru a obține o variabilitate dramatică în vreme. De exemplu, atunci când veți începe să călătorească peste întinderi de deșert canion sau pe parbriz masina ta devine un val de nisip și pietriș mic, care se va părea atât de realiste, pe care le va crede că de fapt, sunt acum într-una din deșert sau canion. Un joc zi de zăpadă NFS The Run va ajuta să obțineți plăcere de la criza zăpadă doar căzut sub roțile unui vehicul, care este însoțit de zgomotul unic motor.

Datorită povestea jocului va fi încântat. Personajul principal din joc este reprezentat ca un sofer profesionist, care produce bani pentru viața prin participarea la cele mai diverse de a treia cursa. Numai acum el trebuie să demonstreze capacitatea lor de victoriei prin ateliere de lucru în marile curse în vastitatea de pe coasta de vest a SUA. De fapt, aceasta este ideea principală din spatele jocului. Acum esența jocului este de a trece pe termen lung, care este defalcată în mai multe secțiuni. Între timp, vă sunt necesare pentru a doar descărca Need for Speed: The Run, în scopul de a se bucura de peisajul unic care clipesc în afara ferestrei. Toate același proiect nu exclude probabilitatea de urmărire și de urmărire penală a organizat cu participarea altor drivere sau aceleași poliția.

Și este că managementul și intriga există o posibilitate de o cerere, dar în Need for Speed: Run masina nu va produce nici reproșuri.

Grăbește-te NFS Run descărcare, în scopul de a asista la un alt proiect de serie frumos.

 

Need for Speed: The Run