Marcaje

Need for Speed ​​Underground 2

Nume alternative: Need for Speed ​​Underground 2

NFS Underground 2 joc este un joc de calculator de curse, în care poți să te joci, nu numai pe computer, ci, de asemenea, în rețea. Acest joc face parte din simulator de curse arcade și este o continuare a Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - un joc pentru iubitorii reale de curse. În complot de tuning pus jocului pentru masinile care sunt implicate în curse de stradă.

Pe parcursul jocului va apărea în fața ta despre NFS Underground 2 video. Aceste filme dezvăluie teren de joc, vă prezint regulile.

Descarca Need for Speed ​​Underground 2, puteți la orice site care oferă această facilitate. De asemenea, jocul NFS Underground 2, puteți descărca prin intermediul torrent, populare downloader fișier.

În joc pe calculator sunt disponibile NFS Underground 2 masini din Rusia numai în versiunea europeană a jocului, în versiunea americană a masinii rus nu este.

Vei juca NFS Underground 2 curse în următoarele sărbători:

1) Ring - acesta este cel mai simplu tip de curse și este considerat tradițional. Sarcina ta aici este primul pentru a finaliza ultimul curse tur.

2) Sprint - un tip de curse, în care aveți nevoie pentru a obține primul punct de la prima la a doua.

3), curse de drag - o cursa pentru o distanță scurtă. În timpul o aveți nevoie pentru a răspunde rapid la schimbarea, nu ciocni în alte mașini și obiecte și cel mai important - este de a termina primul.

4) Drifting - un tip de curse, în care aveți nevoie să înscrie mai multe puncte decât adversarii. Puncte veți obține în timpul galerii, dar cel mai important lucru nu este să se prăbușească în gard. In deriva au participat patru călăreți.

5) Street X - este o complexitate sporită curse de circuit. De ce traseu conduci nu este cunoscută. În acest tip de curse nu se poate utiliza un accelerator suplimentar.

6) Professional League - este un inel curse versatil, ele sunt atribuite rute speciale.

7) modul de plimbare gratuită - În acest mod, puteți merge la orice număr și orice cale. Principalul lucru în aceste regimuri se abțină de la coliziuni. Puteți trage, de asemenea, în această cursă alte drivere.

Joc Need for Speed ​​Underground 2 a conduce în astfel de zone

1) City - acesta este orașul fictiv de obicei din Bayview, care este similar cu moderne Los Angeles.

2) Aeroport - este un domeniu simplu peste care zboară în mod constant avioane.

3) Beacon Hill - este un loc de la distanță în joc.

4) Inaltime Jackson - acesta este un domeniu neobisnuit, dar aici sunt în mod constant de curse.

5) Corner Harbor - este o zonă care este împărțit în mai multe părți: Vest și de Est.

În timpul cursei va conduce în timpul vreme diferite: ploaie, zăpadă, și doar vreme insorita. Cursele vor avea loc, atat ziua cat si noaptea. Veți fi invitat să apară în diverse reviste pentru a câștiga curse.

Joc Need for Speed ​​Underground 2, va juca în numele Rachel Teller, fata de 27 de ani.

Porniți călătorie interesantă în lumea de Need derivă incredibil for Speed ​​Underground 2. Să presupunem că ai noroc și vă va deveni un cal de curse adevărat invincibil.

 

Need for Speed ​​Underground 2