Marcaje

Ninja saga

Nume alternative: Ninja saga

Ninja Saga Joc: Naruto este cu noi din nou

Dacă sunteți un fan al seriei anime despre Naruto Uzumaki, nu este surprinzător faptul că ritmul cardiac a accelerat la vederea unei jucării MMORPG a browserului cu privire la noile sale aventuri. Lăsați jocul Ninja Saga să nu fie ca și complotul original al produsului animat, dar toate figurile cheie sunt prezente și se alătură periodic echipei din personajul principal.

Procesul de joc poate fi împărțit în două componente: bătălii pe de o parte și questuri, tranzacționare, comunicare și explorare a spațiului pe de altă parte. Acest lucru face ca jocul să fie variat și, din moment ce totul se întâmplă pe fundalul peisajelor incredibil de colorate, veți primi o mare parte din terapia de culoare.

Stilul anime implică o mulțime de efecte speciale și puteți fi sigur că Ninja Saga va trebui să joace folosind diferite trucuri la fiecare pas. Chiar și ecranul de joc arată întotdeauna strălucitor, plin de pictograme care indică nivelul chakrei, abilitățile, abilitățile și alte date sau butoanele de control.

personaje și școli Ninja

Înregistrarea în lumea Naruto poate fi după activarea contului dvs., care este precedată de înregistrarea Ninja Saga. Introduceți e-mailul, parola și confirmați-l din nou. Apoi, sunteți de acord cu acordul utilizatorului și faceți clic pe "înregistrare". Sau utilizați o altă opțiune de conectare prin Facebook, Twitter, Google+ și VKontakte.

de novici sunt oferite o alegere modestă: fată sau băiat. Dar trecând prin etape de joc și completând misiuni, vor deveni disponibile fețe noi, mai mature și mai pricepuți. Puteți chiar să invitați echipa Naruto, Sakura, Kakashi, Sasuke și Iruka.

Clasificat de eroi în trei școli de luptă:

  • Taydzyutsu. În această direcție, accentul se pune pe instruirea în efectuarea contraatacurilor și blocarea atacurilor inamice.
  • Ninjutsu Elevii sunt instruiți să pună blocuri ale inamicului și să provoace daune semnificative.
  • Genjutsu. Această școală insuflă elevilor agilitate și flexibilitate pentru a evita loviturile dușmanului, se mișcă repede și fac atacuri neașteptate asupra lui.
Există avantaje pentru fiecare

de direcții, dar există și dezavantaje, iar toate punctele trebuie luate în considerare, punând jucătorii la curte înainte de luptă. Experiența în acest sens va veni treptat, pentru că o descriere simplă nu oferă o imagine întreagă a talentelor personajelor. Numai prin trăirea lor în luptă se poate recunoaște aspectele caracteristicilor fiecăruia.

Magiya quest-uri și bătălii pe principiile școlilor "jutsu"

Înainte de bătălie, trebuie să îți alcătui "gang", iar alegerea va fi ajutată de descrieri ale caracteristicilor personajelor afișate în fața portretelor pe un ecran special. Bătălia însăși se desfășoară în mai multe etape, iar tu singur îți dirijezi personajele folosind tehnici diferite și super-unelte. Obținerea mai multor puncte va ajuta QTE, dacă sunteți destul de agil atunci când o imagine a unui anumit buton apare pe ecran, trebuie să o găsiți pe tastatură și să apăsați mai repede.

Îmbunătățirea calității eroilor va ajuta slujba, care îi dă Hokage-ul. Toate sunt periculoase și sunt asociate cu lupte. După ce ați ajuns la punctul dorit, pregătiți-vă să vă întâlniți cu răufăcătorii, care cel mai adesea aparțin organizației Akacki.

Nu este necesară o lungă destinație pentru a găsi o destinație dacă folosiți un sistem automat de navigație care vă duce confortabil și rapid la locul respectiv.

Minovinv 22 nivele Ninja Saga, ajungi la Arena, unde este cea mai spectaculoasa lupta PvP. La început, sistemul însuși selectează adversarii în conformitate cu evaluarea dvs., care este alcătuită din: compoziția grupului, nivelul lucrurilor de pompare, scara de calificare.

Rezumând, poți numi în siguranță jocul de primă clasă în genul său. Ventilatoarele RPG-urilor pentru anime și browser vor fi admirate, mai ales că este rusificată.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more