Marcaje

Fără cerul omului

Nume alternative: Fără cerul omului

juca Sky spațiu mastering Nimănui.

În tema spațiu creat multe produse de jocuri, dar ideea continuă să excita nu numai de jucatori, dar și dezvoltatorii înșiși. Spațiu neexplorat dă imaginația, astfel că surprizele sunt autori inevitabile, și jucătorii vor fi fericiți să accepte idei noi. În iunie 2016 eliberarea programată a unui nou proiect, care este de lucru de studio Jocuri Hello. Sky joc No Man va deveni un imens sandbox, pe care puteți călători la nesfârșit, studiind planeta nevăzut cu floră și faună unice.

Space Simulator oferă un singur utilizator și moduri de joc multiplayer, și va & nbsp; în același timp, pentru PC & nbsp; și PS4.

Un lucru interesant este începutul lucrărilor la Toy & ndash; Își are originea în cercul celor patru oamenii din spatele ușilor închise. Pe parcursul anului, nu unul în compania a avut nici o idee că într-o cameră mică fierbe proces creativ, și au deja un motor unic și propriul mediu de joc. Acum, grupul a crescut la 13 de persoane.

În 2014, proiectul a fost prezentat la E3, si a fost nominalizat la trei premii si a castigat in spiritul"Cel mai bun joc original"și"Cel mai bun joc de la dezvoltatori independenți." Fanii adevarati din visul gen de Sky descărcare nr omului privind recunoașterea criticilor sale numai combustibili interesul pentru noul produs.

investigheze Galaxy.

planete în cadrul jocului atât de mult, și sunt generate de fiecare dată noi care cursa este putin probabil sa fie eliberat. Având în vedere că obiectivul autorilor a fost de a permite jucătorilor să scrie propria istorie, anumite scenarii care trebuie să urmeze, nu există. Mutarea între galaxii, pentru a descoperi noi planete, și le explora. Acesta va fi posibil de a găsi un nou tip de animal sau plantă? & ndash; scanare și ele apar într-o bază de date comună. Puteți veni cu numele lor și să semneze numele tău să-l perpetueze în bibliotecă de jocuri imens. Dacă ați visat de glorie descoperitor, aici este.

Atlasul va fi scris descoperire și alți jucători, și veți vedea că sunt multe descoperiri făcute de altcineva înainte. Aterizare pe un teritoriu nou, este posibil pentru a detecta templele ruinate ale civilizației pierdut, tehnologia neobișnuită, misterios și nave distruse. Unele artefacte vor fi de ajutor & ndash; a spori calitatea de costum sau nava ta.

Explorarea planetei, trebuie să ne amintim că a fi departe de lumina va fi rece în imediata vecinătate & ndash; deșert și caldă, și numai cele care sunt situate la o distanță optimă poate fi viabilă. Potrivit dezvoltatorilor, doar 10 % dintre toate corpurile cerești potențial locuit de ființe vii și au vegetație.

Veți avea nevoie de un costum de încredere, în scopul de a se proteja de un mediu ostil & ndash; radiații, acid, o ceață otrăvitoare. Exploreaza lumea în diferite momente ale zilei, deoarece unele deținuți apar doar în după-amiaza, și se abtine de mutanți și prădători.

Un pic mai mult, și puteți descărca Sky Nimănui. După lansarea oficială, acesta va fi actualizat în mod constant, și nu va fi noi oportunități, tehnologie si spatiu. În timp ce toată lumea este doar unul dintre navă Sky No Man pe un PC, dar cu capacitatea de a -l îmbunătățească, de adaptare la diferite funcții: comerciale, lupte, explorare.

  • Procesor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Sky Nimănui - dimensiunea loc cu nisip pentru a universului!