Marcaje

Nords: Heroes of the North

Nume alternative: Nords: Heroes of the North
Igra Nords: Heroes of the North - să devină un erou al Nordului.
V genului MMO joc de strategie apare Nords: Heroes of the North (nordicii: Eroilor din Nord). O dată pe terenurile inghetate ale acestei tari, veți întâlni un rău teribil care sa stabilit aceste latitudini. Deveni unul dintre:
  • Elfov
  • Orkov
  • Vikingov
Pust înainte de a existat un război între ei, iar acest lucru nu se întâmplă lin în domeniul dur, dar dușmanii de astăzi mult mai rău și însetat de sânge, să-și îngăduie în continuare disputele mărunte. Este timpul să se unească pentru o luptă serioasă, colectarea de o armată de cei mai buni războinici. Prin combinarea ingeniozitatea umană, puterea de orci si magie elfi, eroii au venit împreună în alianțe, pentru a reflecta mai eficient atacurile spiritelor rele. Ești pregătit pentru rolul important - asumarea responsabilității, pentru a ridica armate la un nou nivel.
Pervye pași pentru a restabili Împărăția trebuie să fie făcut imediat atunci când Nords: Heroes of the North înregistrării. Alegerea unei curse atractive, să studieze situația din interior. Sunteți de așteptare pentru lupte PVE și PVP în cazul în care inamicii devin monstri virtuale și jucători reali, a decis să testeze puterea lor și de câmpul de luptă ta.
Ne se teme de lupte, pentru că ei călite de caractere câștiga experiență și forță, pentru a îmbunătăți abilitățile și pentru a obține artefacte utile. Ridicarea de la petrecerea ta cei mai buni luptători, nu poate fi frică de eșecuri frecvente și temporare - caracterul numai întărit. În plus față de numeroase exerciții de pe câmpul de luptă va fi o ocupație mai pașnică - dezvoltarea regatului. Să dezvolte mine, să dezvolte o grădină de ciuperci, nu uita de fabrica de bere și de pescuit colibă. Pentru armate au nevoie de motive speciale de formare și barăci, precum și echipamente importante:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy pot efectua sarcini importante, și alegeți din meniu: Goluri, aventură și caută sate. Prin selectarea scopului, sunteți de acord cu incursiunea rapidă în teritoriul inamic și să completeze jefuirea resurselor sale.
V aventuri vă va fi trimis la misiune, oferind coordonatele exacte și condițiile de muncă.
Esli a decis să meargă în căutarea de sate, pentru a fi o călătorie periculoasă care nu se termină neapărat victoria ta. Aici este necesar pentru a captura așezările, pentru a stabili dominația lor asupra lor de a acționa în mod constant veniturile obținute din producția și evoluția lor în cuferele tale. iPlayer Nords: Heroes of the North. Acest lucru înseamnă că toate nuanțele jocului disponibil pentru tine gratuit, dar există un VIP caracteristici care permit bani reali pentru a cumpăra un supliment pentru a crește, mai degrabă nivelul de eroi și armate. La o anumită sumă disponibilă pentru a cumpăra elemente utile, care lipsesc atât de la început. In plus, armata a cumpărat mai viabilă - transportă mai puține pierderi în lupte, jefuirea și ataca vecinii în mod eficient. Dar, fără bani, aveți posibilitatea de auto-feed pentru a obține toate îmbunătățirile - ar trebui să fie doar un pic pacient.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more