Marcaje

NosTale

Nume alternative: NosTeyl

Unforgettable Adventures oferă de joc NosTeyl jucători care vă permite să facă o călătorie prin lumea magică de anime. Aici veți găsi răsturnări de situație neașteptate, personaje interesante și incitante lupte cu adversarii. Este un joc de fantezie NosTale permite o abordare foarte individuală la alegerea de propriul personaj, de la a cărui față și puteți merge de la simple la cele călător magician magnific sau un războinic curajos. Jucatorul se dă eroul său aceste abilități și calități pe care vrea să-l văd. Acest lucru permite caractere pentru a fi unic. Dar unicitatea imaginilor - aceasta nu este singura veste buna pentru cei care vor să experimenteze NosTeyl lume.

Un alt fapt bun: în luptă și călătoriile dumneavoastră erou nu va fi neapărat singur. După NosTale joc online face jucătorilor săi o oferta minunat - face un prieten și asistent, care va fi util în orice situație. O astfel de abordare este considerată de rigoare pentru creatorii de joc. A îmblânzi bestia în sine, doar avem nevoie de ea - învinge monstru. Cei care au această problemă în vigoare, nu poate supraviețui pe. Creatură domesticit nu are nevoie să aducă prea mult - aceasta este, recunoscător, desigur, va veni de funcționare după ce a învins monstru și a devenit prietenul și tovarășul în toate luptele și de călătorie.

NosTale de înregistrare on-line este foarte simplă și se realizează în trei etape. Pentru a deveni unul dintre jucătorii în domeniile lor respective trebuie să specificați un nume de utilizator care este numele care va trăi personajul tău virtual. Următor - a crea o parolă și nu uitați să includeți adresa dvs. de e-mail. Pentru a înregistra, de asemenea, nevoie pentru a descărca și instala clientul jocului. Pur și simplu trebuie să urmați instrucțiunile care oferă jocul și vei reuși! În primul rând în joc va deveni un străin obișnuit. Acesta este primul nivel, nivelul de începători. Dar, la scurt timp după ce începe să joace joc online NosTale, ați ajuns noi oportunități. În primul rând, de la străinul poate găsi cu ușurință te în spadasin. Ei bine, nu atât de ușor, desigur, pentru că dacă ar fi fost atât de ușor, ar fi absolut nici un motiv să tulpina, nu-i așa? Castigarea pentru ele însele abilități magice noi și noi, puteți obține, de asemenea, rost de arcul în arsenalul său și, în consecință, să devină un arcaș. În cele din urmă, dacă într-adevăr evoca într-adevăr de vânătoare, te rog - ai drum la magicieni. Toate acestea pentru hiker novice va fi posibilă numai atunci când se ajunge la nivelul 15. Ea are trei profesii principale care pot stapani caracter NosTeyl. Sabie de master, arc sau poțiuni magice - aceasta este o alegere pentru a se potrivi gustul tau. Despre ele, putem vorbi mai în detaliu.

Swordsman poate lupta cu mai multe. El, desigur, o luptă atât de aproape și de departe. Fluturând pricepere arma lui, el are puterea de cele patru elemente. Este foarte greu sa rănit, și, desigur, - de a ucide, pentru că a impus securitate Camera și zhiznesohranyaemostti.

Pe contrabalansa o astfel de războinic poate pune doar un alt - Archer. Această unitate este rapid, ea atrage atenția tuturor. Săgețile lui apt a lovi inamicul în corp la corp și a variat de luptă, iar în spatele lui întreaga natură, el nu are nici un fel de energie. Poate că este ceea ce îi oferă o ocazie unică de a otrăvi inamicul chiar în luptă. El o face cu vrăji.

Dar chiar și mai puternice vrăji și link-uri către forțele naturii are un magician. Deci, cineva care, ca el aproape nu au nevoie de o armă. La urma urmei, el este bine înarmat cu vrăji, ritualuri magice și alte echipamente magic.

În NosTale pot juca și colectiv. De exemplu, pentru a satisface o companie prietenos în 5-15 jucători și organizat pentru a merge pe un monstru. O astfel de metodă de a ucide nedorite mamut fantastic numit raidul.

Combaterea în mai multe moduri. Puteți crea o luptă deschisă. Apoi, lupta și să fie capabil să aplice superabilities lor orice mag, arcaș, spadasin sau un incepator, tocmai a intrat în joc. Și puteți aranja o luptă "pentru". Această luptă va fi considerată închisă și să participe la ea, nu toată lumea poate. Aici se luptă doar anumiți jucători. A crea astfel de masacru oriunde în joc poate fi cu o potiune special. În joc, veți găsi o mulțime de secrete și nuanțe. Dar a învăța despre ele pot încerca doar să joace un rol în ea.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more