Marcaje

Odin Quest

Nume alternative: Odin Quest

Odin Quest on-line - Browser-ul gratuit este un fantastic joc de rol, al cărui conținut ecouri poveștile de mituri scandinave. Proiectul este detinut de Youjoy. Creatorii au făcut tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți. Programa de joc la cel mai înalt nivel, gameplay-ul este bogat și bine echilibrat lume, luminoase de detaliate și de neuitat. Impresii de joc sunt foarte lung, nu este în fiecare zi ți se oferă posibilitatea de a vizita o lume fascinantă, care a fost anterior disponibile doar la zei. Dar acum, oamenii obișnuiți duce războiul lor aici, la fel ca înainte zeii a făcut-o. Cu toate acestea, deși oamenii se simt și să devină adevărați maeștri aici, zeii s-au rezervat dreptul de a controla evenimentele de pe locurile unde sunt și vor deveni Odin Quest juca. Veți avea o concurență extraordinară, călătorii periculoase, lupte înverșunate și misiuni de quest masă pe diferite teme.

În scopul de a se apuca de treabă în vârtejul de aventuri incitante, ai nevoie de Odin Quest de înregistrare. Pentru a crea un cont, să vă spun de informații, cum ar fi numele de utilizator, e-mail, parola (repetare). În plus, ar trebui să fie conștienți de faptul că înregistrarea în joc Odin Quest implică acceptarea regulilor și o bifă în locul potrivit în valoare în mod automat.

Nisa că Odin Quest joc online diferă cerințele de sistem relativ modeste. În prezența unei conexiuni moderne browser și Internet, vă puteți bucura de joc, chiar dacă PC-ul nu are setări ridicate.

Înainte de a începe să joci Odin Quest , trebuie să decidă pe ce parte vrei să lupți. Tema etern de bine și rău, și a atins universul virtual. Aici puteți lua fie o lumină sau parte întunecată. Apoi, aveți nevoie pentru a alege clasa cea mai potrivită din următoarea listă: Hunter, ucigașul, mage, războinic, preot. În rolul unui ocupant legal, puteți experimenta toate evenimentele care au script pregătit.

Daca esti destul de curajos, du-te la o vanatoare de comori în simplu ondulat adânc. Acesta este locul unde să stocați bogăția nespusă, protejate de zeii înșiși. Din când în când trimite alianțe luptători au oferit voluntari pentru a trece acest test dificil. Riscul de curs este mare, dar destul de justificată. Cu un pic de noroc în fața alianță avea noi perspective. Aventură și va participa la lupta pentru dreptul de proprietate asupra orașului Medegeyt. Spectacolul de polizor masă va uimi chiar și cele mai sofisticate. La urma urmei, șansa de a deveni Chatelaine Medagate, ajunge în centrul orașului și ia în stăpânire de statuii nimeni nu vrea să se ofere voluntari pentru a fi dor. Prin urmare, fiecare participant este dispus să lupte până la ultimul, și într-o luptă poate converge, uneori, sute de eroi. Ei bine, în cazul în care se pare un pic fior vă direct in arena. Doar să fie conștienți de faptul că acesta este un loc în care zeii au concurat, și omul de rând nu trebuie să se amestece aici, în cazul în care acesta nu este pe deplin încrezători în abilitățile lor. Contractiile nu sunt de benzi desenate, toate adversary și pur și simplu nu intenționează să renunțe la harul tău. Deci, să decidă pentru tine ce să facă, pentru că acest concurs nu este pentru cei slabi de inima.

Joc Odin Quest diferă în locații spațioase. Și este disponibil pentru toate domeniile de cercetare. Bonus este abilitatea de a folosi mounts. Animal de companie este util nu doar ca un mijloc de transport, dar, de asemenea, de ajutor pentru a supraviețui în luptă. Plus mult mai distractiv împreună! Haide! Falnic, temnițe, fundul mării permite potoli setea de aventură complet. În plus, nu va umbla fără țintă prin lume magică. Pe drum, există un număr foarte mare de locuri de muncă, a căror îndeplinire aduce recompensa în formă de obiecte utile sau arme. Un tip de echipamente de siguranță ajută să supraviețuiască în situații critice, de care sunt cunoscute este plin.

Veți putea să facă propria experiență cât de dependență este de ocupație interesant de îndată ce începi să joci jocul Odin Quest . Te uiți-ar aștepta la un moment liber pentru a fi la calculator. Juca distractiv, lasa spiritele vor fi întotdeauna la cel mai înalt nivel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more