Marcaje

Odiseea

Nume alternative: Odiseea

Odyssey on-line - este un joc de browser gratuit on-line sub forma de strategie. Joaca-l, puteti afla multe lucruri interesante despre viața de pirați, se arunca cu capul în lume de aventură.

Aici se intalnesc la fel de aventurieri care sunt interesați doar în aur, și oamenii de știință încearcă să găsească răspunsuri la întrebările care au apărut mulți ani în urmă. Și, după cum s-ar putea întâlni cu mercenarii, care a dedicat viața pentru a vâna pirați.

În înregistrare Odyssey este destul de simplu și nu va lua mult timp pentru a face acest lucru ai nevoie de:

1. vizitați site-ul oficial al jocului și faceți clic pe "Registrul";

2. introduceți adresa de e-mail;

3. introduceți numele de utilizator inventat;

4. introduceți parola inventat;

5. Repetați din nou parola.

După înregistrare puteți merge în siguranță în joc și începe crearea de caracterul tău. La începutul jocului te pune mâna pe o mică insulă în cazul în care aveți nevoie pentru a construi o cladire de auto-apărare și fabricarea de diverse produse si materii prime. Veți avea nevoie pentru a învăța cum să construiască nave sau închiriere special antrenat pentru acest popor, pentru că nava este cartea de vizită și un mijloc de câștig.

Odyssey puteti pirat Play, și va fi capabil de a capta rock locuite de alți pirați, aveți posibilitatea să le ia pentru echipa ta.

Veți avea nevoie pentru a construi o cladire de creștere a economiei dumneavoastră, poate e dor uneori terenul de dezvoltare, atunci va trebui să ia noi terenuri. Clădire economic va oferi mai multe resurse și de la șantierul naval puteți construi nave mult mai mari.

Joc Odyssey are două cărți:

• hartă a insulei,

• hartă a lumii.

Harta insulei - aici puteți urmări clădirile de pe insula ta, dezvoltarea comerțului și a navelor, extinderea de posesiunile tale.

Harta lumii - aici puteti afla locația de alte insule și roci adversarii.

Joc Odyssey vă oferă posibilitatea de a se alătura în diverse clanuri și bresle, dusmani atac comun, prada și de a distruge așezările lor.

Pentru o victorie usoara in fata rivalilor de care aveți nevoie pentru a construi un centru de cercetare care va permite să construiască nave noi, pentru a vă ajuta să creați marina dumneavoastră invincibil. One caracteristica interesanta a jocului este de a elimina de construcție, if tine pentru un motiv oarecare a decis că construirea unei constructii Sunteți nu aveți nevoie de ea în orice moment, puteți anula, și toate resursele cheltuite din construcția acestuia înapoi în cuferele your. Puteți gestiona toate propriile construcții și a flotei, sau angaja oameni care te vor ajuta în această problemă.

Odyssey, poți să te joci ca pe tine însuți sau împreună cu prietenii, vom fi capabili de a crea flota sa de ansamblu și captura pietre maxime și insule.

La fel ca alte jocuri online Odyssey are propria flota și chat-ul, în cazul în care se poate comunica nu numai cu aliații dumneavoastră, dar, de asemenea, să pună întrebări pe care le au în timpul jocului.

Joaca Odyssey on-line și se arunca cu capul în lume de aventuri incitante cu pirații mărilor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more