Marcaje

OGame

Nume alternative: Noii Ordini

Ogame Online - bazate pe browser-ul multiplayer joc on-line de la cunoscut la multi fani ai genului de Gameforge.

În acest joc, personajul acționează în calitate de maestru de un vast imperiu interplanetar, care necesită mai mult ca sigur dezvoltare. Pentru prosperitatea imperiu dumneavoastră aveți nevoie de un moduri pașnice sau războinice de a extinde imperiul său de pe alte planete, angajarea în intriga sau alianțe cu alte state interplanetare.

Datorită format de joc on-line Ogame câștigat o mulțime de fani, și aceasta înseamnă că on-line este întotdeauna un mare și stabil, care este foarte rar spune despre alte jocuri de browser.

Concept " jocuri " moneda în Ogame pur și simplu absent. Aici rolul de Finanțe a efectua în mod regulat o varietate de resurse. În consecință, toate schimburile comerciale, care oferă spații de joc on-line Ogame, puse în aplicare prin schimbul de aceleași resurse. Barter este un contrast mare pentru sistemul economic de piață în majoritatea, nu numai online, dar, de asemenea, jocuri offline.

Intrare Ogame joc este simplă și directă. Trebuie să completați informații cu caracter personal, specificați numele de cont, și apoi activați-l prin e-mail. După cum puteți vedea, de înregistrare OGame nu ia mult timp și nu strica a se bucura de procesul de cucerire a universului.

Ogame joc on-line, din care punctul culminant este conceptul de concentrare strategică - și anume, lipsa de divizare sau de clasă orice caractere, cu titlu profesional. Resurse miniere, punerea lor în dezvoltarea unei planete sau flotă, ai ochelari speciali prin care ridica nivelul lor.

Interesant, Ogame interfață și modelul kootorye joc online conține suficient de interactiv. De exemplu, planeta, buyout, vă dezvolta dintr-un bloc fără formă de piatră se transformă în centrul galactic de civilizație, aduna tot felul de clădiri și a obține forma mai estetic. Clădire, apropo, poate fi de asemenea îmbunătățită, pentru a da acest număr special surprinzător de resurse. Fiecare astfel de îmbunătățire crește eficiența unei structuri depinde de sarcinile sale.

Deci, ai început să joci jocul Ogame planeta on-line funcționează corect și sunteți gata pentru a începe cucerirea spațiului. Pentru a face acest lucru, nu se poate face fără șantierul naval, cu care se poate asambla și conduce flota lor interplanetar. Fiecare nave spațiale în joc Ogame este unic nu numai în aparență, dar, de asemenea, are abilități unice și caracteristici de luptă.

O limită privind numărul de nave din flota dvs. de spațiu nu este disponibil, acest lucru nu are sens să vă absolut oriunde în grabă, și atât de mult mai bine pentru a construi o navă, deoarece este posibil să facă, și apoi poți să te joci în condiții de siguranță acest joc on-line, fără teama de a Ogame atacuri surpriză și blitzkrieg instant.

Trebuie remarcat faptul că Noua Ordine sine - un joc destul de dificil. Necesitatea de a da suficient timp, și pentru fiecare abordare soluție cu jucători convenționale extrinseci serios. La urma urmei, nu glumesc, fiecare pas gresit luate, aceasta poate fi ultima pentru planeta ta. Și este în acest joc Ogame atât de interesant și captivant.

Dar, dacă te gândești la asta și cred că un jucător experimentat în virtutea oricăror realizări în această lume vastă, format din sute sau chiar mii de universuri. New Order - este printre browser jocuri fantastice Bison, acest veteran al genului, a câștigat pe bună dreptate, încrederea lor cu milioane de jucatori din intreaga lume.

Dacă nu aveți suficient de aventură și întinderi cosmice face semn cu ochii, tu nu ar trebui să intervină! Ogame - o șansă pentru jucători puternici pentru a dovedi că acestea sunt cele mai puternice! Și sunteți în măsură să ia această provocare, și de a descoperi toate farmecele OGame lume, juca și de a câștiga în mai multe și mai noi lupte kosmecheskih?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more