Marcaje

Fight Club OldBK

Nume alternative: Vechi Fight Club, Old BK, OldBK, oldbk

Old BK online - aceasta este una dintre cele mai vechi jocuri multiplayer în segmentul rusesc al internetului, care moștenește tradiția de incredibil de popular în timpul său de joc Combate.

Joc Online Old BK nu avansa la cerințele specifice utilizatorilor de calculator, care necesită doar un browser de Internet, cel mai bun Internet Explorer. Creatorii subliniază că juca jocul online Vechi BK este posibil, chiar și pe un smartphone.

Alăturați-vă în joc vechi BK începe cu selectarea orașului - Avalon oraș sau Capital City. Apoi Old BK înregistrare Online vă va solicita să introduceți numele de caractere dorit, adresa contului de e-mail, parola, repetați parola, specifica sexul, data nașterii, să fie de acord cu termenii acestui acord și introduceți codul din imagine. Alăturați-vă Old BK terminat și începe aventura ta.

Old BK joc on-line nu arunca un începător pentru a înțelege complexitatea jocului în sine. Acesta oferă chat-uri - ca ficțiune general, și numeroase mini-chat-uri. În plus, puteți merge în continuare la forum unde jucătorii cu experiență vor ajuta la rezolvarea tuturor dificultăților, cu toate acestea, personajele până la nivelul 4 de pe forum pentru a scrie interzise.

Joc Lumea se bazează pe confruntarea eternă între lumină și întuneric, precum și cu privire la prezența unui partid neutru, care se luptă pentru a menține echilibrul între părțile aflate în conflict.

Personajul tau va avea mai multe caracteristici:

- Force

- Agility,

Intuiția

- Endurance

- Intelligence,

- Înțelepciunea

- Rezistenta.

Veți fi dat inițial de puncte pe care le puteți distribui între caracteristicile lor proprii. Cu nivelul de creștere va fi dat de puncte suplimentare, respectiv, caracteristicile vor crește. Daca faci atunci când te joci vechi BK, înțeleg că ați dori să redistribui măsurile de performanță, nivelul 4, o poti face gratuit de la vindecatorii traditionali, și 4 după nivelul de caracter, puteți face acest lucru fie o dată pe săptămână sau să plătească vindecator pentru succes.

Personajul tău va fi capabil să dezvolte competențe în joc două: posesia unei arme și posesia de magie. Stăpânirea de arme este împărțit în patru grupe de aptitudini: posesie de cuțite și boxuri de metal, săbii, posesia maces, cluburi, topoare și securi posesie.

Fiecare abilitate vă puteți dezvolta la o valoare de "cinci".

În joc puteți maestru trei tipuri de magie: magia de întuneric, magie gri deschis și magie. Magic vine la îndemână pentru a utiliza vrăji de protecție, de luptă și vrăji neutre.

Doar personajul tău va avea una dintre înclinațiile, care în joc 5: calea de neutralitate, calea luminii, adevărata lumină, calea de haos și calea întunericului. Dependenta depinde de posibilitatea de a se alătura într-unul sau altul clan, precum și participa la lupte de mare amploare.

Când ești în joc Vechi BK, personajul tău va fi capabil de a lupta în Arena a zeilor, sau umbla prin locurile bine concepute - o zonă specială de joacă, care transporta anumite caracteristici de joc. Acest lucru pune cum ar fi: piața centrală, Street Park, Castelul Piața, și altele.

În jocul într-o mare varietate de quest-uri - misiuni speciale ingenioase, în care performanța să câștige experiență, creșterea nivelului și a obține o recompensă lucruri unice care vă vor ajuta în bătălii viitoare.

Joc vechi BK are o poftă de mâncare pe care îl face diferit de celelalte - acesta este un in-game de radio special, care are DJ reale, și aveți posibilitatea de a comanda melodia preferată sau trimite pe cineva salut.

Joc Online Fight Club Old BC continua traditia de unul dintre primele jocuri browser Combate, care este faimos pentru ei un spirit, camaraderie și tradițiile scară întâlniri în lumea reală. Prin urmare, alăturându-se celor care iubesc pentru a juca jocul Vechi BK on-line, veți găsi te prieteni și asociați nu numai pe internet, ci și în viața de zi cu zi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more