Marcaje

Oloko

Nume alternative: Oloko

Oloko online - distractiv, plin de culoare plină de evenimente joc de strategie, multiplayer, care aduce utilizatorilor într-o lume de distracție fantezie în care puteți face orice nebunie. Imaginea selectată la începutul animalului, va fi pe deplin vă gazdă într-un teritoriu desemnat. Sarcina ta - de a construi propria lor posesie, răsfățați-vă în lucrurile tale preferate și doar trăi fericit. Joc Oloka exclude orice comportament cadre plictisitor. Aici vei face acele lucruri care sunt înainte, și niciodată nu a visat. Vrei pentru a prăji guma de mestecat - este destul de posibil. Am vrut să gătească hamburgeri mirositor - ei bine, deci care interzice? A luat-o în cap pentru a coace un tort chicoteli - du-te pentru ea! Sau poate v-ați decis că este timpul pentru a începe să crească culturile de plante utile, dar, cel puțin, și banane - repede trecem la afaceri și în curând va fi capabil de a pune bunurile la vânzare. De asemenea, ceea ce intenționați să faceți acest lucru lucruri plăcute, va fi capabil să comunice cu prietenii lor dobandita. În Oloko online este bine dezvoltat componentă socială, și vă sunt obligate de a întâlni oameni care sunt aproape de tine în spirit. Mai mult decât atât, fiecare jucător este disponibilă să se alăture grupului pentru a rezolva problemele lor, împreună cu camarazii săi. Vă veți bucura de o mulțime de probleme - nu pierde prea mult timp de pierdut!

Pentru a deveni un rezident al lumii incredibil, trebuie să vă înregistrați Oloko. Creați un cont este atât de simplă pe care o pune în aplicare această procedură în doar câteva minute. Pas prin următoarele etape: selectați etajul dorit, introduceți numele de utilizator, creați o parolă, introduceți adresa dumneavoastră de e-mail și reintroduceți-l în linie sdeduet. În cele din urmă accepta acordul de utilizare, ticăie. Abonează-te la știri furnizate în mod implicit. Acum puteți juca Oloko direct în browser-ul dumneavoastră. Este nevoie de instalare. Bonus este modestia și cerințele de sistem ale jocului - care într-adevăr minim. Acest lucru înseamnă că gameplay-ul va fi capabil să se bucure de toată lumea.

Înainte, joc interactiv Oloko gratuit care se joacă copiii fără probleme și pe care adulții adesea dependenti. Cred că și veți găsi o mulțime de avantaje ale proiectului de la primele minute de joc. Ce va personajul? În primul rând, aveți un castel și ar trebui să se dezvolte. Ai o șansă excelentă de a construi totul pe cont propriu drum. În al doilea rând, va fi util la fermă. Există mai multe specii de animale, care este disponibil pentru a conține. Și totuși, trebuie să semeni pământul vacant și așteptați pentru recolta de plante folositoare. În al treilea rând, ajută la stabilirea de relații comerciale. Acest lucru va avea contact cu alți jucători. În al patrulea rând, trebuie mastering profesii. Indiferent dacă lucrați atrage brutar fermier sau bucătar, eforturile pe să stăpânească abilitățile de profesie, tu încă mai trebuie să-și petreacă. Așa cum se spune, fără dificultate, nu trageți de pește din iaz. Pornind de Oloko juca nou venit neexperimentat treptat va cuceri nivel după nivel și din ce în ce mai încrezător. Apropo, și mai bogate, de asemenea. După trecerea a mai sus anterior deplasat spre stânga ar trebui să ridica unele premii, care, fără îndoială, dar pur și simplu nu se poate bucura. Te-ai timp să te gândești, că îngrijorează prea mult, și, de exemplu, copiii mici vor învăța elementele de bază ale jocului. Dar acest lucru nu ar trebui să vă faceți griji. Peste tot pe locații de jocuri de noroc sunt de multe NPC-uri , care sunt dispuși să-i spun ce să facă pentru a ajuta într-o situație dificilă, canalizate. Chiar și copiii de 6 ani să înțeleagă ce e ceea ce!

Se prepară o calatorie de neuitat, aventură amețitoare și doar o varietate uimitoare de lumea vrajitorilor vă va multumi fiecare minut. Niciodată nu vei regreta pentru alegerea acest distractiv! Noi putem doar vă doresc mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more