Marcaje

Onema

Nume alternative: Onema

Onema online - multiplayer gratuit browser-based joc de strategie spațiu subiecte. Vă veți găsi într-o lume fantastică imens, ceea ce va crea propriul sistem militar și economic. Veți fi de găzduire pe planeta lui și cuceri noi galaxie, în competiție sau cooperarea cu alți jucători. Este posibil să se facă aranjamente cu împărați vecine, dar aveți posibilitatea să atace pe cei care sunt în apropiere. Va fi capabil de a alege un curs de conduită, precum și în funcție de situație, a face anumite decizii. A început să joace Onema, trebuie să fie mereu în gardă, pentru că inamicii nu sunt adormit, și în orice moment ar putea fi atacat. Feriți-vă de invazia de pirati spațiu planeta, care sunt renumite pentru lăcomie și cruzime. Cât de greu nu ar trebui să, nu-ți pierde credința în tine. De-a lungul timpului, o mică zonă într-un loc abandonat în galaxie va deveni un imperiu vast, și tu, în calitate de proprietar ei, pot fi mândri de realizările lor!

Joc Speechless din cauza cerințelor de sistem reduse disponibile pentru toată lumea. Gameplay-ul nu este inhibată, PC-ul trebuie să corespundă parametrilor Adidas:

- Sistem de operare Microsoft Windows XP / Vista / 7;

- Procesor Intel Pentium, AMD (2 . 2 GHz);

- RAM de 512 Mb;

- Placă grafică de 128 Mb;

- Placă de sunet compatibilă cu DirectX 9.

Pentru a obține o planetă gol, trebuie să creați un nou împărat. Aceasta precede Onema înregistrare. Trebuie să completați în următoarele domenii forma dorită: univers, conectare, parola și adresa de e-mail. Țineți minte că vă conectați, sunteți de acord pentru a confirma acceptarea de către Acordul de utilizator. După apăsarea butonului, prețuit "Începeți să joace! "Tu te afli în abisul de spațiu, și va trebui să învețe și să cucerească.

În primul rând el sa aflat în marea posesiunile de-al lor, nu sunt confuz, pentru că următorul este asistent fermecător. Wanderer misterios secrete deschise de cum să se îmbogățească, ca mână de resurse (care se va da la fel) să se transforme într-o grămadă de material valoros. Amintiți-vă, la început drept - succes în viitor! După formarea de misiuni pentru incepatori, incepe distractia! Alegeți partea vending din cele trei propuse și du-te pentru ea!

Pe planeta veți găsi stocurilor bune o varietate de resurse. Acest deuteriu și energie și Dark Matter. Principalele resurse sunt din același metal și cristal. Aceste materiale sunt indispensabile pentru a crea tot felul de facilități, flota, și chiar de apărare planetară. Pentru producția lor trebuie să se bazeze mea. De asemenea, a mea va aprofunda. Astfel, pentru a crește numărul de resurse recoltate. Luați în considerare faptul că pentru funcționarea minelor au nevoie de energie. Sarcina ta - pentru a vă asigura că nu se epuizeaza de alimentare sale. De altfel, aceasta centrala solara trebuie să fie construite în primul rând.

De asemenea, în timpul jocului va desfășura activități de cercetare, de a crea tehnologie puternică, și, dacă este necesar, să comerțului mărfuri. Abruptă tehnologia creați, mai capabili de a coloniza planete, și, astfel, extinderea proprietatea sa.

În minele cu timpul va începe să construiască obiecte pentru scopuri militare, cum ar fi fabrica de robotica, șantiere navale, fabrici naniti. De-a lungul timpului, aceste clădiri vor apărea ca o plantă de fuziune putere, Technopolis, diferite adăposturi și Terrarformer de stocare, silozuri de rachete și chiar și până la structurile lunare, și anume, Moon Base, falanga Touch și Teleport. Prezența toate acestea indică faptul că planeta este în curs de dezvoltare bine, și stai ferm pe picioarele lui în această lume. Ar trebui să spun că, după ce a absolvit de la construcție, nu este probabil să fie în măsură să se relaxeze. Până la urmă, structura trebuie să fie dezvoltate, poate crește nivelul lor, și deci eficacitatea.

Să nu credeți că va juca Onema abia apoi face că mișunau pe planeta lui. Nu la toate! Economie fermă, dar ar trebui să se întindă forțele lor de a participa la lupte mari. Pentru a face acest lucru trebuie să aibă o flotă puternică (grup de nave, care este încredințată o misiune). Apropo, cu atât mai mult va fi gameplay-ul, astfel încât șansele vor fi respectabil. În general, vă va construi un șantier naval marina din meniul, și fiecare nivel al tehnicii de calcul, adaugă un alt slot de flota gratuit.

Bineînțeles, sunteți interesat în, care permite utilizarea jocului de transport Onema. Tip special de tehnologie sunt rachete (interceptori de rachete interplanetare), care nu are grijă de propria noastră pericol.

Browser Game Onema a vă oferi o mulțime de distracție. Veti experimenta interesante momente in lupte calde, va fi mândru de modul în care să se dezvolte și să prospere planetă propriu, straluceasca minte creând în același timp cea mai tare tehnologie și doar bucurați-vă de socializare cu oameni interesanti. Vă doresc succes în toate eforturile voastre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more