Marcaje

One Piece 2 Regele Pirate

Nume alternative: Van Pies 2

One Piece Online 2 Pirat King Pirate Adventures

de fani ai direcției anime știu foarte mult despre complotul seriei de televiziune japoneză One Piece. Faima acestei povești de pirat despre băiatul îndrăzneț, Luffy, care a decis să conteste pirații, a trecut mult timp dincolo de Japonia. Acesta este motivul pentru care, în urma seriei eponime, a fost lansat un joc de calculator bazat pe browser, care permite fiecărui jucător să ia parte la călătoria lui Luffy și a echipei sale.

După prima parte a proiectului, dezvoltatorii, spre încântarea fanilor seriei, a lansat următoarea versiune, a fost One Piece Online 2. Această opțiune poate cauza o mulțime de controverse în ceea ce privește abaterile de la complotul inițial, dar nimeni nu poate numi această noutate nu unică. În acest caz, creatorii jocului nu au folosit istoria familiară a piraților, care se desfășoară de 15 ani. A fost aleasă o abordare complet diferită. Pentru joc, formularea ficțiunii magice a fost aleasă, ceea ce a permis schimbarea radicală a întregului concept.

Diferențe de lumi pirat

Când creați acest joc online, dezvoltatorii au ținut cont de dorințele fanilor, prin urmare vocea actorilor a fost realizată de aceiași actori ca în partea anterioară. În această versiune a jocului, desigur, există o ficțiune și chiar o neglijare a complotului inițial. Dar, pe această bază, dezvoltatorii s-au lăsat să creeze alianțe între Luffy și amiralul Borsallino sau ticălosul Enel.

Acum poți să joci One Piece 2 cu ajustări semnificative la ceea ce se întâmplă, ceea ce oferă o poveste mai interesantă pentru jucător, desigur, există o mulțime de astfel de ajustări în joc. Jucătorul are acum capacitatea de a transforma oamenii în zombi în timpul jocului și de a face echipa Luffy, Zorro și Sanji inamicul principal al întregii lumi pirat.

Avantajele jocurilor online:

  • Plot nu este principala caracteristică a acestui joc. One Piece Online 2 va face apel la acei jucători care sunt atrase de oportunitatea de a lupta cu mulți răufăcători virtuali;
  • Easy joc. Chiar și un nou venit în această direcție anime poate înțelege rapid ce se întâmplă pe ecran. Fiecare nivel aici este o hartă gigantică cu camere, coridoare etc. d. Jucătorul trebuie să captureze punctele de joc ale inamicului, manevrând între armatele ostile;
  • Grafică de înaltă calitate cu tehnologie de umbrire. Nu a fost nimic pe care dezvoltatorii jocului l-au ales, deoarece creează impresia de a urmări seria;
  • Abilitatea de a folosi sugestiile pe parcursul jocului. Chiar și fanul cel mai dedicat al acestei povesti anime se poate pierde în detaliile jocului. Prin urmare, în aceste scopuri a fost oferit un magazin special în care puteți cumpăra profiluri, videoclipuri și biografii ale participanților.

iPlayer One Piece 2 Online este, mai presus de toate, un joc pentru fani. Există un număr mare de nuanțe și caracteristici care sunt cunoscute numai de cei care sunt un fan dedicat seriilor de televiziune japoneze și de prima versiune a jocului browser bazat pe motivele sale.

Fact, faptul că scenariul seriei și jocul original sunt uitate puțin, nu sunt deloc derutați de fanii acestui joc, ei încep să cânte One Piece Online 2 și sunt capturați de o lume nouă de aventuri incredibile. Parcela nu vine în prim plan în formularea dezvoltatorilor, principalul lucru aici este efecte speciale, grafica vii, și dezvoltarea dinamică a complotului.

Pentru a juca Van Pies 2, este necesară înregistrarea pe site. După aceasta, utilizatorul va putea din nou și din nou să se întoarcă la momentele preferate ale jocului și să treacă prin cele mai interesante nivele, să își construiască strategia, să facă bătălii și să aleagă caracterul anime optim pentru ei înșiși.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more