Marcaje

One World

Nume alternative: One World, One World

OneWorld on-line - este un joc gratuit bazat pe browser-ul, cu o grafică uimitoare și de animație. Te afli într-o lume misterioasă și enigmatică în care se află o mulțime de interesant ...

OneWorld joc online disponibil pe orice browser și nu necesită instalarea de clientul jocului!

Pentru a începe jocul, aveți nevoie de inscriere OneWorld: atunci când înregistrarea cu site-ul (http://oneworld. QIP. ru /), va trebui să activați QIP serviciu, pentru aceasta faceți clic pe pagina principală pe butonul "Înregistrare" și pagina următoare, introduceți numele si sa va autentificati. Mai mult, în noua fereastră a introduce parola, alternativă de e-mail, sexul, data nasterii, introduceți codul arătat și sunt de acord cu termenii de joc. După toate acestea, faceți clic pe "Finish". Mai mult, atunci când intră în joc, va trebui să alegeți o parte (mai ușoare sau mai întunecat), sex de caracter, numele și avatarul. După aceea, o nouă pagină introduceți numele de utilizator (e-mail), codul specificat parola și să accepte regulile de acord. Faceți clic pe "Înregistrare" și în acest joc Înregistrare OneWorld peste tine în joc!

Joc online OneWorld, așa cum sa menționat deja, are o părți lumină și întuneric. La partea luminoasă a aderat la pitici și Elfi Poporului, și întuneric - Carcase, magicieni negri, Lychee și altele ...

Joaca OneWorld, vă va fi de cinci unități (caractere), din care se vor forma echipa. Fiecare unitate are propriile sale abilități pe care ar trebui să fie examinate pentru ce să le folosească în joc. În caz de înfrângere în luptă, unitățile nu mor, ele sunt renăscut din nou. Prin aceasta, nu vei pierde armata sa. În timpul jocului, personajele vor câștiga experiență și de a dobândi noi competențe, care vor fi mai puternice.

Joc online OneWorld are mai multe niveluri de competențe de bază, care pot maestru de unități de

Nivel F - acesta este cel mai scăzut nivel, care include: ambarcațiuni, magie, echipamente, știință, de comandă și control;

Nivelul E - la acest nivel se învață abilități de arme: butoaie, pumnale, topoare, maces - războinic și mag - selectați elementul utilizat în viitor,

Nivelul D - acesta este un nivel mult mai detaliat. De exemplu, într-o anumită categorie de magie, personajul tău este invitat să facă o alegere între elementele sau secțiunea special de magie ...

Alte niveluri (C, B, A), sunt analoage cu cele de mai sus. Singura diferență dintre ele este că ei crește puterea de deteriorare și vraja turnare caracterul tău sau unități.

Eroul tau nu se luptă și opțiuni de luptă. Pentru a include Battle - atac fizic și de magie, de apărare fizice și magie, Health Initiative, Sanatate si Mana de regenerare în luptă. Și de nu lupta - Sanatate si Mana Regeneration, ridica blestemul și să câștige experiență.

Juca jocul on-line poate bate Oneworld monștri de resurse care sunt necesare pentru producția, construcția de clădiri și abilități de pompare (de multe resurse, așa că nu voi menționa).

Jocul are un magazin de unde se pot cumpăra și vinde unele lucruri.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a construi clădiri, cum ar fi Warehouse, Tavern de prelucrare de constructii, Altar, Blacksmith, caligrafie, bijuterii și Mine. Fiecare clădire îndeplinește funcția sa, astfel încât juca jocul online OneWorld nu va fi plictisit.

Acest joc are o mulțime de diferite locații, quest-uri și temnițe, și prima ta sarcină va fi de a rămâne într-o peșteră locuită de monștri teribile și rău. Cu nici o experiență, vă va ajuta ghid care vă va ajuta în această sarcină. După atribuirea vi se va da o recompensă în formă de experiență, și elemente de ceva aur.

În OneWorld pot juca, în astfel de zone de luptă

PVE (player versus lumea exterioară) - hărți, Dungeons, cazuri, totul este disponibil pentru caracterul tău. Vi se va confrunta cu mai multe grupuri diferite de monstri, căutare de comori, colectarea cufere cu bine, pentru a face o varietate de construcție și spațiu pentru cucerirea;

PVP (player versus player) - integral cardul, cu diferite niveluri de risc. Există un sistem de puncte PVP, asedii și luptă clan, cucerire și jaf orașe adversarului, precum și prezența fatal rigid.

În joc este Kraft. Folosind această caracteristică, puteți construi o bază, angaja fierari, alchimiști, și alți maeștri de caligrafie, vei fi capabil de a îmbunătăți magazinele lor pentru o performanță mai bună, și mai mult ...

În acest joc, fiecare jucător poate avea propriul teren, care poate fi îmbunătățit în viitor și supărat.

One World are două valute - monede și cristale.

Monede sunt: ​​aur, argint și bronz, ei pot câștiga în joc, și cristalele pot fi cumpărate de la banca, deoarece aceasta este moneda cea mai valoroasa din joc.

În acest joc, există multe lucruri mult mai interesante: riturile, comori, cadouri, etc etc Ce s-ar vedea și încercați să-l de toate, du-te pentru a procesa profilul OneWorld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more