Marcaje

Operațiunea 7

Nume alternative: Operațiunea 7

Pentru toti fanii de joc în stilul de "Counter-Strike» dezvoltatorii de jocuri coreene au creat o operațiune succesor 7 on-line. Formarea liber-2-play (gratuit) on-line joc Operațiunea 7 este un shooter multiplayer (sau în nostru "shooter"), în prima persoana cu împărțirea clasică în două echipe. Versiunea rusă a jocului este deja reprezentat pe Internet și este pe deplin adaptat.

Cerințe de sistem pentru joc, lista care oferă dezvoltatorilor și cunoștințe vă va ajuta fără nici o problemă de joc joc online, Operațiunea 7, după cum urmează:

• Sistem de operare: Windows XP, 7, Vista

• Pentium IV, procesor 1. 8 MHz

• RAM -1 GB

• GeForce4 MX440 placă grafică sau ATI Radeon 9200

• 2 GB spațiu pe hard disk

Alăturați-vă în joc Operațiunea 7 nu este o afacere mare. Contul este creat pe site-ul oficial, pentru aceasta va trebui să introduceți un set de date standard,

• autentificare unic (username)

Adresă de e-mail • valabil

• genera și confirmați parola

Apoi, va ajunge să cunoască și să accepte acordul de utilizare si testate: conta țintă roșu pe imagine și doresc să se aboneze la un buletin informativ. Acest lucru, în fapt, și va fi finalizat pentru a vă Operațiunea 7 de înregistrare on-line.

După ce activați un link la contul dvs. și asigurați-vă că exploatarea de înregistrare 7 este într-adevăr de succes, trebuie să descărcați și să instalați pe computer client joc - un program care va optimiza conexiunea la Internet și să se ocupe cu diverse bug-uri. Îl puteți descărca de pe site-ul joc de pe fila de download. Pentru comoditatea utilizatorului, programul poate fi descărcat în trei moduri:

• direct de pe site-ul

• torrent

• sau folosind Managerul de program de joc

Acum puteți intra în joc și să se angajeze în crearea personajului.

Desigur, genul de joc nu implică orice setări complicate și o varietate de opțiuni de aspect, de clasă și de alte elemente de identificare personal. Pur și simplu selectați imaginea și lega o parte a corpului - fata, trunchiul și picioarele. Următorul pentru a începe să joci Operation 7 va avea nevoie pentru a selecta un canal - este un portal care vă va duce la locația corespunzătoare. Deci, de exemplu, pentru incepatori, este de dorit pentru a selecta primul canal pe care se alăture același "novice", ca pe ei înșiși. Doar patru canale: unul pentru războinici cu experiență, a treia, pentru clanurile, al patrulea - universal (pentru toată lumea).

Astfel, un personaj creat în cazul în care o indică. Acum, aveți nevoie pentru a ridica un arsenal și muniție. Pentru arme de a merge la magazin - nu are o mare varietate. Arme speciale pentru atac, pentru lunetiști, cherestea arme (ceea ce doriti), carabine, puști și pistoale, artilerie grea în formă de mitraliere și grenade propulsate de rachete și mai mult. O trăsătură distinctivă în utilizarea de arme - capacitatea de a înlocui parțial sau asambla piese individuale pentru arme.

Ei bine, s-ar părea, putem începe deja în operare 7 pentru a juca, dar asta nu e tot. Acum, aveți nevoie pentru a merge la tabăra de antrenament. Nu explica popular și să vă arate ce e ceea ce în sistemul de luptă, precum și da un cuplu de sfaturi tangent participarea în continuare în joc. Și numai după ce că puteți merge pentru a juca jocul Operațiunea 7 on-line.

La început, nu se grăbesc adiacente clanuri mai bine pentru a reda mai multe niveluri, ca să spunem așa, pentru a obține mâna. Atunci vă puteți alătura jucători puternici, dar cu tine aici, bine întreba - lupte între clanurile sunt deosebit de feroce. De la nivelul 12, în cazul în care va avea suficienți bani, vă puteți crea propria dvs. de clan.

Operation 7 joc on-line nu este mecanica foarte complexe: nivel de trecere - veți obține bonusuri și arme de provizii, de fotografiere de succes - într-un purceluș banii băncii și de experiență. Apropo, au fost norocos la foc, înainte de bătălia este o opțiune "Alege-ti arma" (pentru ei înșiși și pentru adversar), astfel încât veți ști exact ce să meargă.

Operation 7 joc on-line, în care există un sistem de ranguri - există trei angajați să se ridice la rangul de fiecare, au o mulțime de a rula. Ei bine, da, este, și first-person shooter-ul pentru a rula și de a trage. Deci, braț și du-te pentru ordinele militare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more