Marcaje

Ordinul Magiei

Nume alternative: Ordinul Magiei

Ordinul Magic în cele mai bune tradiții de acțiune

la fanii bătăliilor masive, efecte speciale fantastice și acțiuni dinamice, jocul Ordinul Magic, lansat în 2010, este deja familiar. Acesta este un produs clasic cu modul de joc multiplayer în genul de actiune si folosirea de arme de lupta si varietate, diferite tipuri de arme si magie.

Developerii i-au oferit cele mai avantajoase caracteristici, făcându-l luminos și interesant, fără a complica principiul de control al jucătorilor. Cei care au experiență în astfel de distracții se pot confrunta cu ușurință și aici, deoarece, pentru a juca în Ordinul Magiei, trebuie manipulat:

  • Patru taste: WASD pentru a muta eroul
  • Blocul mouse-ului și strike
  • Rotița mouse-ului pentru a schimba atacurile magice și fizice

Vei teritoriu și să vă familiarizați cu locuitorii săi

După încheierea înregistrării Ordinului Magic, te vei găsi în magnificele, misterioase ținuturi ale Astarmoului. De mult timp au existat dezacorduri între clanurile puternice de guvernământ: Casa de Înființare și Casa Miguratului. Toată lumea afirmă dreptul lor absolut la putere absolută și pot fi recunoscuți prin îmbrăcămintea lor tradițională: reprezentanții Fundației sunt îmbrăcați în haine albastre și Migurata în roșu.

de locuitori din Astarma au fondat trei clase:

  • Paladins
  • Tamery
  • Arrows

de Paladini sunt cei mai curajoși și mai pricepuți războinici, întâlniți în mod faimos numai cu dușmanul și luptând în combaterea luptei corpului, iar elementele de sinteză le ajută.

Tamerii preferă distanțele medii folosind puterea focului. Ei sunt în stare să dezlănțui manevrele inamice în avans, să acționeze în lumina mișcărilor aliaților și să aplice tactici unice în mijlocul evenimentelor.

Trăgătorii sunt doar cei mai exacți și cei mai buni războinici. Ei se îndepărtează cu abilitate de armele dușmanilor lor, prin urmare, invincibilitatea este una dintre calitățile importante. Folosind magie, ei cer ajutor element de aer.

Prin aderarea la alianțe cu alți jucători asemănători, obțineți o parte din aptitudinile lor și, de asemenea, creșteți șansele de a câștiga.

Cu câștigăm faima și experiența în bătălii

Daca trucurile tale si capacitatea de a lua decizii rapide, detinerea de arme si capacitatea de ao inlocui rapid cu ceilalti depinde de evolutia evenimentelor. Puteți distruge monștrii întâmpinați și monștrii. În timp ce unii eroi îi atacă pe frunte, alții înconjoară, ocolind din spate. Totul se întâmplă atât de încântător încât oferă plăcere estetică din contemplarea fiecărui moment.

Înainte de a dezlănțui bătălii masive și tu ești în mijlocul lor. Capturați și distrugeți inamicul pentru a obține experiența lui. Atacând metodic inamicul ales, duceți-l la distrugere completă indiferent de arma pe care o aveți - puterea vrăjilor sau a sabiei.

V iPlayer Order of Magic, puteți alege modul de luptă: PvE sau PvP. Luptând cu mulțimi de monștri, acționați cu înțelepciune, deoarece fiecare întâlnire este un plus pentru experiența, cunoștințele, abilitățile și abilitățile dumneavoastră. Iar monstrul mort vă oferă artefacte foarte valoroase și utile, care pot fi lăsate pentru uz personal sau oferite spre vânzare unui comerciant local.

Cuți-vă abilitățile, puteți merge la Arena pentru a măsura punctele forte și armele cu alți jucători. Numai eroii curajoși și puternici ai regatului se adună aici pentru a-și perfecționa și demonstra abilitățile. Puteți ajunge la Arena la primul nivel, dacă sunteți încrezători în tine însuți. În astfel de lupte, puteți folosi magie, orice armă și chiar lupta cu pumnii.

Aceasta este o modalitate foarte bună de a câștiga niște bani, faimă și reputație. Deși acestea din urmă nu sunt atât de importante, dar mă bucur foarte bine. Adevărat, ele vor apărea în tine numai din cauza victoriei care încă mai trebuie câștigată.

 

Ordinul Magiei