Marcaje

Asediu Online

Nume alternative: Asediu Online

Multiplayer Siege Online este un 3D-strategie temă medievală originală, în care vor fi implicați în construirea de castele, și stabilindu-se în noi teritorii prin capturarea lor. Un fel de mecanica de joc, distracție desen animație și sistem de luptă unic - asta e ceea ce veți întâlni atunci când începe să joace asediul de joc on-line. Aici te afli într-un tipic Evul Mediu, și va căuta cele trei părți principale ale Poarta de Piatră. Numai prin combinarea toate cele trei părți pot fi returnate și unitatea poporului de a pune capăt războiului. Aici oferim o legenda rol dezvoltatorii de jocuri on-line Siege. Ei bine, du-te familiariza cu caracteristicile sale.

Procesul de creare a unui cont, la prima vedere pare un pic confuz, dar, de fapt, ca atare Siege înregistrare online, nu aveți nevoie. Dar se va lua în primul rând, înainte de a juca de asediu, deci această descărcare, despacheta și instala clientul jocului. Descărcați-l, poți fără complicații pe site-ul oficial. Astfel, trebuie să fie asigurată ca contul dvs. și înregistrare de asediu. Ei bine, în viitor, în cazul în care doriți să primiți buletine de știri și alte informații de service, înregistrarea în joc Siege necesita o adresa de e-mail. Pentru a juca jocul online Asediul de configurare dorit de pe computer, în scopul de a îndeplini cerințele minime de sistem:

• Sistem de operare Microsoft Windows XP / Vista;

• Procesor Intel Pentium II (AMD Athlon sau mai bine)

• Memorie de 512 MB;

• placă video cu DirectX 9. 0;

• Spatiu liber pe hard disk 300MB,

• Conectarea la Internet fără un server proxy.

Ca orice strategie (în majoritatea cazurilor) nu va complica Siege joc on-line de a începe crearea personajul tău și alegeți cursa. Nu este nimic acolo. Joc de caractere sunt prezentate:

• cavaleri

• războinici

Din care alege în prezent cea mai frumoasa. În plus față de caracterul tău, vă sunt acordate teren. Pe aceasta va reconstrui castelul, ceea ce face inaccesibil ca posibil. Alegeti armele Siege joc on-line oferă o tema foarte tipic medievala - desigur

• topor

• maces

• săbii

• arcuri, etc

Sistem de luptă original care depinde de modul în care merg lucrurile în castelul dumneavoastră. În cazul în care totul este liniștit, atunci toate războinici fideli yunnity merge pe atac, dar în cazul în care problema în castel, și apoi numărul de forța ataca yunnitov afectate în mod semnificativ. Ei bine, e un joc Asediul on-line și face parte din strategia de gen.

Deși elemente de joc de rol de acolo este suficient - pentru a dezvolta caracterul tău, te poate trece prin quest-uri, sau angajarea în jocuri economice (resurse miniere și de tranzacționare). Există trei resursă de funcționare

• lemn

• fier

• cupru.

Pentru a le extrage, respectiv, la fabrica de cherestea sau mina. Resurse du-te la noi terenuri pentru a le produce aici, numit Wild (una dintre cele mai recente actualizări de joc). Dar atenție, acolo sunt în așteptare pentru hoți și dreptul de producție liber va avea de a face unele lupte. Nu vreau sa? Apoi alege quest-uri speciale, acestea sunt numite "de cupru" sau "de fier", pentru care veți obține un bonus așa cum este indicat de numele resursei. De asemenea, quest-uri și resurse, puteți face "klanirovaniem" tobish crea clan și apoi întreaga ordine. Caracteristică de tot acest proces este faptul că starea dvs. va depinde de starea de acei oameni care vor intra în clan sau comanda. De exemplu, ai aduna în jurul Lui baroni și le-ați atribuit statutul de viconte și așa etc Și, în sfârșit, mai mult un lucru, ceea ce este bine să știți - atunci când vă jucați în asediu, nu uita - orice daune vor afecta nu numai reputația, și chiar afecta materialul bunăstarea.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more