Marcaje

Reflectare a universului

Nume alternative: Reflectare a universului

Univers de reflecție on-line - este shareware joc multiplayer în genul science-fiction cu un sistem economic unic. Joc online univers reflecție aduce la cerințele de sistem jucatorului calculator specific.

Alăturați-vă în joc simplu de reflecție univers și nu ia mult timp. Univers înregistrați Reflecție vă solicită să introduceți numele de utilizator - numele cu care vei intra în joc, parola, porecla - numele cu care vei ști în joc, e-căsuța poștală. Reflecție, de asemenea, înregistra univers online, vă solicită să scrie tipul de placa video. La sfârșitul anului va trebui să fie de acord cu termenii din acordul de utilizare și să accepte regulile jocului. După aceea, începe jocul, veți avea nevoie pentru a descărca clientul - un program special, care este instalat pe computer și optimizează traficul de internet, în același timp, reduce riscul de erori în afișajul de obiecte grafice.

Univers Reflecție joc on-line permite utilizatorilor în timp ce se joacă în reflectarea a universului, de a face bani in timpul luptelor sau prin vinderea obiectelor produse, și apoi traduce acestea în bani reali. Pentru producția de alimente, arme și alte obiecte în vederea revânzării lor ulterioare, va trebui să se uite la resursele site-ului joc.

La începutul jocului va fi dat o pușcă cu muniție și un kit minim. Aceasta este o ocazie excelentă de a testa puterea lor în fotografiere, și, în același timp, bucurați-vă de elemente 3D shooter (joc "shooter"), care conține universul joc de reflecție on-line. Cu această armă, puteți vâna planeta faunei sălbatice.

Pentru personajul tău în joc este mare potențial comercial

- Magazin de unde poti cumpara tot ce ai nevoie - de la arme la alimente

- Cumparare, în care vă puteți vinde ceva urgent pentru a obține de urgență resurse

- Licitatie, vă va expune produsul unic.

Personajul tău poate alege propria cale de dezvoltare și de a face bani în oricare dintre zonele

- Exploatare,

- Colectarea,

- Fabricarea de arme

- Agricultură,

- Serviciul în Forțele auto-apărare,

- Activitate politică,

- Creeaza-ti propriul drepturi depline de jocuri de noroc de afaceri

- Crearea și dezvoltarea de clanul lui.

Cu toate că modelul economic în joc cât mai aproape de realitate, deși, atunci când te joci joc online reflecție univers, atunci cufundați-vă în lumea de pe Pamant al șaptelea mileniu. Jocul scris perfect nuante ale acestei lumi, valorile sale, un sistem de relații sociale și de caracteristicile culturale ale vieții.

Pentru a reda reflectare a universului, trebuie să fim capabili de a utiliza în timpul bătăliei de acoperire naturale - nu va fi capabil de a se eschiva de gloanțele zboară. Pentru Șuturi pe poartă, nu va trebui să faceți clic pe ea cu mouse-ul, pentru că sistemul funcționează vedere. În plus, dezvoltatorii de jocuri au introdus un parametru de sistem de luptă interesant - dacă va trage din greșeală, vă puteți provoca daune la aliații lor. Jocul dispune de o gamă largă de arme, abilități care personajul tău va crește cu nivel.

Când joci reflectarea joc online a universului, puteți alege unul din opt profesii martiale, care sunt toate problemele, de afaceri și de a face bani de pe câmpul de luptă.

Un alt avantaj al jocului este că personajul tău, dacă se dorește, se poate schimba profesia lor, fără a pierde abilitățile și experiența.

Acest joc te aruncă în lumea reală practic viitor, după marea catastrofă, și nu va fi capabil de a câștiga bani pentru a trăi pe Pământ în prezent.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more