Marcaje

Overkings

Nume alternative: OverKings

Overkings jocuri online - destul de tineri pe bază de browser-ul multiplayer RPG. Dacă sunteți obosit de jucării "fermoar", cu privire la normele și convențiile de bun venit în lumea fantastică medieval Overkings on-line - ". Nimic nu se va", o lume în care eroul tău va fi dat libertate deplină de acțiune și pentru el pentru că,

Pornire, în mod natural, crearea unui cont personal. Vă rugăm să rețineți că înregistrarea on-line Overkings imediat vă solicită să selectați clasa dvs. de caractere. Un total de opt clase - Amazonaka, Witch, Wizard, barbare, driadă, vrăjitoare, Guardian și Assassin. De asemenea, vă dau imediat un nume pentru caracterul tău. În plus, introduceți numele de utilizator (adresa de e-mail) și parola, precum și să accepte regulile și acordul de utilizare. La această înregistrare Overkings terminat.

Asigurați-vă că înregistrarea a fost joc de succes Overkings și du-te pentru coroana Celui Atotputernic! Caracterul nostru este aproape creat și acum aveți posibilitatea să-l selecta profesie pentru a respecta specificațiile sale. Heroes mai degrabă arbitrar împărțită în personaje pozitive și negative, pentru că așa cum am spus mai devreme, toată lumea poate juca Overkings de regulile lor. În conformitate cu acest "democrație", înseamnă că nu cere permisiunea, astfel încât pentru a ataca inamicul, și cu atât mai mult să-l jefuiască. Nivelare un personaj depinde de dorintele tale - vrea să lupte, merg în locuri în lupte, doresc sa fie bogat, angajat în comerț și economie și doresc aventura, să vă alăturați clanuri și călători a lovit la drum de-a lungul traseelor ​​neexplorate încă această lume misterioasă.

Overkings joc online în care jucătorii concurează împotriva mediului (cu o varietate de monstri si de sefi) și opuse jucatori (luptă naturale). De asemenea, quest-uri în aceste moduri de joc, puteți participa, de asemenea, la captarea de încuietori și de a obține experiență de luptă pentru a lupta pentru resurse și surse să se îmbogățească în detrimentul învinși. Dacă vrei să mergi mai pașnic - construi castele, angajate în resurse miniere, dezvolta abilitățile lor de tactici războinic și bucurați-vă de frumusețea din jurul vostru. Dacă aveți suficient de bogat, vă puteți permite orice artefacte și armuri, ceea ce este aici, în abundență, și care va ajuta foarte mult să joace Overkings supusi cel mai puțin prejudiciul.

Overkings joc on-line este format din cinci regiuni (locații):

- Bervil, sat liniștit, înconjurat de păduri, în valea râului Gvirdol;

- Conchobar, perla oraș din regatul său;

- Anomikon, ruine ale orașului, acolo unde este haos, boli si nebunie;

- Veron, o dată Bună ziua regat, iar acum - un loc pentru vârcolaci de vânătoare;

- Norliht - regat doamnă zăpadă - Regina Hel.

Fiecare regiune are o istorie de glorie și coborâșuri în fiecare ființă vie diferite vârcolaci, zombi, oameni giganți. Toate aceste legende și joc incredibil de dependență juca Overkings on-line cu fiecare căutare nou devine mai interesant.

Printre altele, veți găsi mari peisaje naturale în performanță grafică de calitate, precum și de comunicare cu oameni aproape de tine cu aceleași interese. După ce a jucat jocul online Overkings nu neapărat același lucru, există întotdeauna posibilitatea de a se alătura clanului și susținătorii săi să mărșăluiască cu ei la obiectivul principal - coroana de Cel Atotputernic.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more