Marcaje

Overlord Fellowship of Evil

Nume alternative: Overlord Fellowship of Evil

Game Overlord Fellowship of Evil: răul se întoarce.

20. 10. 2015 a părăsit jocul Overlord Fellowship of Evil în genul blockbusterului de rol, devenind o extensie a părților anterioare. Dezvoltatorul Codemasters a spus că acest tip de experiment pentru a reveni la originile clasice ale tehnologiei de jocuri.

Gamerii văd situația de sus și nu pot să revizuiască un domeniu mai larg de acțiune. Puteți plasa o singură campanie sau puteți coopera cu patru prieteni pentru a trece o comună. Dezvoltați jucăria de bază pentru cele mai populare platforme:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie care a gestionat Overlord Fellowship of Evil descărca și încerca, a exprimat opinii diferite, și nu toate au fost satisfăcute. Luând în atenția revendicării, autorii promit să lanseze mai târziu o versiune actualizată, care va fi corectată la momentul nepotrivit.

Rolul dvs. este un rău adevărat clar!

Dacă ești obișnuit să alegi între armură și strălucire în strălucirea cavalerilor și adversarilor lor Cavalerii, dar nu atât de radianți, dezvoltatorii acestei distracții au decis totul pentru tine, lăsând doar să controleze forțele răului. Și nu se va amesteca, este o bucatica de gremlins slabi cu ochi lacomi. Că aceste frumuseți și tu trebuie să gestioneze, dacă descărcați Overlord Fellowship of Evil.

În partea anterioară gremlins (ei minions) și-au pierdut stăpânul întunecat de master și să-l revigoreze lipsit de abilități. Ei au suferit mult timp de agresiune, urmărind chipurile fericite ale țăranilor, pajiști verde și flori parfumate care fluturau cu fluturi. De mult ca blasfemia nu poate tolera sufletul întunecat, iar tribul gremlins a intrat în peșteră, a găsit o carte de vechi vrăji numită cei patru slujitori ai întunericului.

Drasii demoni sunt lucruri neplăcute pe care omul le-a creat pentru a face lumea haosului, pentru a insufla teroarea în sufletele oamenilor. Numai după toate pregătirile puteți încerca din nou să vă înviați pe Lordul întunecat, dar pentru moment vă rugăm să întâmpinați patru monștri:

 • Vesilnaya necromancer o dată a avut loc râvnit ritual și a fost aruncat în bucăți, dar acum este înapoi în afaceri,
 • Un războinic puternic Ustrashayusch în timpul său nu a reușit să atace troleii de piatră și a murit, dar acum este înapoi
 • pitiosul pitic a fost ucis de un membru al Frăției Evilului,
 • Elf a fost uimit de inamicul său cel mai implacabil.

a atribuit fiecărui personaj rolul său propriu în noua istorie a Fellowship-ului de rău de pe PC. Ei atacă într-un atac frontal, operează de la distanță, folosesc magia și slăbesc inamicii. Că au devenit mai puternici, trebuie să ne dezvoltăm abilitățile prin trimiterea unei bătălii care va fi suficientă. În curând va fi posibil să-și completeze talentele cu aptitudini suplimentare pentru echiparea diferitelor arme și echipamente.

Comparat cu părțile anterioare Overlord FOE, vedem diferențe în principiile de acțiune militară accent mai devreme pe masă zavarushku acum eroii au propriile gremlins mignon cu un set personal de calități care pot pompa, de asemenea.

de viteze și umorul negru care le-a impresionat pe jucători și le-a înarmat, împreună cu arma, puteți merge în sat pentru a lua parte la jefuirea, distrugerea caselor oamenilor, distrugerea animalelor și înrobirea poporului. Lasă pe cineva și crede că Project Overlord este un pic rustic, în dinamica greșelii și nu a refuzat.

Minimum Cerințe de sistem

 • OS: 64 biți / Windows 7 (și până)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Seria Intel Core i3 / Seria AMD FX (mai bună)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (mai bună)
 • Spațiu pe disc
 • : 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more