Marcaje

Overwatch

Nume alternative: Overvotch

Game Overwatch: o luptă pentru viitor.

în noiembrie 2014 La festivalul BlizzCon de Blizzard Entertainment, dezvoltatorul și editorul au prezentat Overwatch, care a fost închis în cadrul genului principal de shooter.

є începutul anului 2015 până în decembrie, s-au efectuat teste beta închise pentru a identifica erorile și pentru a obține feedback de la jucători despre mecanica gameplay-ului și echilibrarea. Nu mai există teste beta în acest an, dar nu mai târziu de 21 până la lansarea jocului. 06. Vor relua.

Deja știm că descărcarea Overwatch va fi posibilă pentru platformele:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4

În traseul eroilor.

Se pare că dezvoltatorii au decis că mersul pe jos, așa că mersul pe jos! Alegerea eroilor a crescut deja la cel de-al 21-lea personaj, și cu siguranță acest lucru nu este limita. Iar toata lumea arata atat de diferita incat nu veti confunda, si toata lumea are talenturi unice pentru a le folosi mai eficient in viitoarele batalii.

Playerii intră în lumea în care a izbucnit războiul și evenimentele sunt în plină desfășurare. Supravegherea este o unitate specială de eroi din diferite țări, creată special pentru a învinge nedreptatea, pentru a ajuta pe cei oprimați și a restaura pacea pe planetă.

Organizația și-a îndeplinit perfect funcția și ordinea a domnit cu adevărat pe pământ. Zece ani au fost cheltuiți pentru cercetare, invenții științifice, descoperiri unice. Când unitatea nu mai era necesară, a fost respinsă, dar ceva a mers din nou, și a devenit clar că lumea nu era pregătită să se împartă cu eroii.

Overwatch este din nou în căutare, și există locuri de muncă vacante pentru jucătorii care sunt gata să-și aleagă rolul. Puteți deveni un călugăr de robot din Shambala, înarmat cu un ciocan și un războinic blindat, un călător de timp, un cap de securitate intenționat din baza Giza egipteană, un arhitect hindus grațios și alege dintr-o varietate de alte roluri. Principalele informații despre fiecare personaj sunt disponibile: vârsta, numele, ocupația, baza operațională și apartenența la o corporație, dar întregul potențial și stil de acțiune vor fi dezvăluite numai în timpul jocului.

Utilizarea eficientă a eroilor va aduce cu siguranță o victorie. Acestea pot fi utilizate în patru direcții:

 • Apărare - protejează teritoriile ocupate de aliați, nu permite inamicului să pătrundă pe linia frontală;
 • Storm - nu poți să faci fără acest erou când iei puncte protejate de inamic,
 • Support - vindecă rănile, înmulțiți puterea aliaților de mai multe ori;
 • Tank - mai întâi merge pe atac, aducând daune și confuzii în rândul dușmanilor. Este greu și aproape invincibil, protejat de armuri puternice.
Eroii

Be stabilesc o varietate de scopuri și sarcini, implementarea cărora va avea succes dacă studiați talentele războinicilor și alegeți pe cei care se pot ocupa mai bine de transport prin echipamentele Kings Row cu EMR, protejarea templului lui Anubis și în îndeplinirea altor misiuni.

Puteți să jucați în modurile "acompaniament" sau "puncte de captură". Pentru fiecare furnizate propriile hărți și sarcini interesante. Apropo, împreună cu personajele și alte adăugări, cărțile noi vor fi disponibile gratuit acelor jucători care au grijă să cumpere și să descarce Overwatch în avans după lansare.

În timp ce stați în Overwatch "de întreținere" de pe PC, prima echipă livrează bunurile, cealaltă încearcă să perturbe misiunea. În "punctele de captare" pentru a prelua controlul asupra teritoriului specific al Overwatch-ului hărții.

Sistemul de cerințe

Minim:

 • OP: 768 MB de memorie video și 4 GB de memorie de sistem 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • Cardul video
 • : Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 sau grafica Intel HD 4400
 • Procesor
 • : Intel Core i3 sau AMD Phenom X3 865
 • spațiu pe disc: 5 Gb
 

Overwatch - un shooter dinamic MOBA!