Marcaje

Pandaemonic

Nume alternative: Pandaemonic

Joc Pandaemonic - Lords de Legions este un joc de strategie în care poți să te joci chiar in browser. Acțiuni în acest joc dezvoltat in lume pustiită de fantezie în care a evoluat de război.

Veți se extindă pe teritoriul lor imperii Pandaemonic - Lords of Legions on-line și lupta [_2_ ] alte domnilor - demoni pentru dominația mondială și titlu Archdaemon .

Pentru a realiza scop Pandaemonic - Lords of Legions Online , Aveți nevoie de se și resurse a salva [_2_ ] extinde cetatii aplicarea elementelor de mai înfricoșător.

Pandaemonic - Lords de Legions înregistrare are loc direct pe pagina principală. Vă va fi înregistrată în limba engleză sau orice altă, pentru care este prevăzut de acces pe site-ul web. Pentru a înregistra în joc Pandaemonic - Lords de Legions nevoie

1. Du-te la pagina principală a site-ului completați un formular.

2. Introduceți emeyl dumneavoastră.

3. Inventeaza o combinație de încredere de o parolă și introduceți-l.

4. Confirmați parola. Pentru a face acest lucru, ea scrie din nou in formularul de mai jos.

5. Tick următorul alineat, care prevede că sunteți de acord cu acordurile de site-ul și nevoie pentru a trimite informații despre joc.

6. Apăsați pe « Joaca acum gratis » .

Finalizat toți acești pași, vă puteți utilizator înregistrat considerare.

Joc Pandaemonic implică faptul că vă va îndemna însetat de sânge demoni colecta lor legiuni [ _1_] monștri nemiloși și le trimite luptă împotriva Wylar și alții Lorzilor demon.

Joaca Pandaemonic - Lords de Legions Veți încheierea de contracte cu prietenii la rezista mai mult puternic [ _2_] adversarii. Sprijine reciproc , comerț resurse și oferă ajutorul său în luptă.

Soberano mai mult și mai mult legiuni și să le prezinte Federate lupta. Lucrați împreună cu aliații săi pentru a zdrobi dvs. dusmani și a cuceri lumea!

În Pandaemonic - Lords de Legions să joci complet va fi în browser-ul tău și te nu au nevoie de nici o instalare suplimentară sau [_1_ ] de încărcare client - doar se înregistreze pe site-ul, și începe să joci instantaneu!

Pandaemonic - Lords of Legions Online vă va familiariza cu următoarele unități:

1. Posedat Wylar. Ei nu voință ei vulnerabil și nu fie singur. Ele sunt supus.

2. Coborâți Daemon. Acestea sunt considerate temelia oricărei legiune. Lor capacitatea de luptă echilibrat ei au un bun rezistență suficient lupta vigoare și simplu duce .

3. Shadow Walkers. Ele pot ajunge la inamici și spune lor punctele forte și punctele slabe dimensiunea lor legiuni și obiectele care sunt în cetatea dusmani .

4. Golem. Ele ajuta ta Legion să trăiască mai mult. Au șicana ta inamic.

5. Raging Beast. El furios fiara Monster nu are nici o milă. Ei au mare mușchii dinți ascuțiți , sălbatice furie și mare ură trăiesc fiecare lucrurile.

6. Foc Elemental. Ei folosesc flacără rapid rula și le-au gamă largă de subiecte diferite.

Pandaemonic - Lords of Legions - este un joc interesant cu lucrurile pozitive care vă va oferi mari minute.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more