Marcaje

ParaPa: Oras Dance

Nume alternative: ParaPa, Parapa

ParaPa online - gratuit multiplayer online role-playing, implementat într-un format mai puțin obișnuit pentru simulator sociale CSI. Ce totul este legat la dans - totul doar pentru a crea o atmosferă unică și unic în joc, și tot ParaPa joc online a fost creat pentru a oferi jucătorilor posibilitatea de a face noi cunoștințe plăcute, face noi prieteni în rețea și în afara acestuia, și poate chiar să îndeplinească sufletul tau pereche. Asta-i drept, pentru că jocul are o ocazie speciala pentru a celebra o nunta. Tot ce este necesar, în scopul de a obține căsătorit - este de a găsi o mireasă sau mire, și cu ea merge la o biserică unde încoronat în mod solemn. ParaPa joc online, merită să încercați cel puțin o dată să-l joace.

Alăturați-vă în joc ParaPa nu ia mult timp și este o procedura foarte simpla. Veți avea nevoie să introduceți:

 • Numele personajului tău joc
 • Parola de acces la joc
 • Adresa ta de e-mail

După ce la email-ul va primi o scrisoare de notificare le ca ParaPa de înregistrare complet, puteți descărca cu ușurință clientul și începeți să jucați.

Cerințe de sistem jocului este destul de iertator, pentru a juca ParaPa, trebuie să aveți:

 • Procesor cu o frecvență de ceas de 700 MHz
 • 512 MB RAM
 • 128 MB card video de
 • 4.5 GB spațiu liber pe hard disk

Joc ParaPa on-line în mod inerent este un arcade avansat și că este ceea ce captivează și să se joace. Controalele sunt foarte simple și tot ce trebuie să știți - este de câteva chei de bază. Total la dispoziția dumneavoastră, există patru mișcare obligatorii aproximativ o duzină de pași și trucuri număr foarte mare combinate. În scopul de a deveni regele ringului de dans, veți avea nevoie de o destul de rapid tren reactia ta. Deci, asta e un fel de simplu pe străzi începe foarte reală celebritate țară dans. Desigur, o cunoștințe tehnice va fi destul de mult, va trebui să mențină același ritm, urmați ritmul, dar nu este la fel de ușor cum ar putea părea.

Cei mai multi pasi de dans în joc sunt măsurate într-un număr fix de puncte determinate de calitatea de executare a acestor mișcări. Începe să joace jocul online ParaPa nu fie reduse astfel un indicator de joc de important ca unitate. Acest lucru este analog la sistemul de combo care vă permite să efectua trucuri foarte complexe și combinații de dans, care vor fi evaluate din belșug.

Redare joc ParaPa sigur de a se bucura nu numai de dansatori profesioniști, și cei care nu au încercat-o eu în acest rol. Jocuri sociale prevede că eroii din editorul de joc gândit la detaliu și este un instrument de mare pentru a crea un caracter unic. Imaginatia ta va fi ajutorul tau real, pentru că nici o restricție atunci când se creează un personaj din joc nu. Personajul tău ar putea arata ca, ceea ce vrei doar: se va copia sau altfel opusul absolut - este de până la tine.

În joc sunt patru tipuri de moneda de joc:

 • Monede
 • Puncte
 • Controale
 • Dance

[] Puncte _15_ _16_ [] câștigat în timpul dansuri

[] _15_ _16_ Controale [] pot fi achiziționate de la licitație

Monede sunt, în esență echivalente cu moneda reale pe care le pune în joc

Dance același tip de recompense sunt emise pentru a vă pentru victoria într-o varietate de dueluri de dans sau turneele sale. Apropo, în picioare lucru și să concureze pentru aceasta este cu siguranță în valoare de

Această varietate de bani virtuali, puteți petrece în condiții de siguranță pe cumpararea cele sau alte facilități sub formă de haine, pantofi, accesorii sau elemente de garderoba ta. Dacă vă pasă de starea dvs., puteți obține chiar și o motocicleta sau masina. Ar trebui remarcat faptul că Joaca ParaPa mai interesant atunci când, în plus față de VA ParaPa va juca mai mult și camarazii.

Jocul are un sistem de clan, a constatat că, printre altele, oferă, de asemenea, un real bonus.

Rezumând itok sub toate descrise mai sus, trebuie spus că jocul Parapa mare, aceasta vă va da un timp de neuitat în lumea virtuală de dans și permit să aibă o pereche de prieteni noi si interesante. Nu zăbovi, inscrieti-și face o baie în orașul reală de dans!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more