Marcaje

Conducere

Nume alternative: De conducere, joc de conducere, War on-line

Leading Online - gratuit multiplayer online role-playing bazat pe browser, care ne spune despre vremurile de Marele Război Patriotic. Leading joc on-line este perfect pentru oricine care este obosit de dominația nesfârșită de fantezie și science fiction jocuri și iubește istorie, terenuri nativ. Ar trebui remarcat, de altfel, că jocul a fost scris de către dezvoltatorii de conducere on-line ale CSI și, prin urmare, poate fi considerat pe bună dreptate nativ.

Joc de lider Membru nu ia mult timp și va fi clar pentru toata lumea care vrea sa se alature. Pentru a va inregistra, va trebui să introduceți:

· Nume de caractere

· Parola de acces la joc

· Adresa de e-mail, care va fi trimis scrisoare de informare că înregistrarea completat de conducere

Cerințele sistem în scopul de a începe un joc on-line de conducere minim, pentru că jocul nu are un client și poate juca pe orice computer cu o conexiune la Internet.

La începutul jocului fiecare jucator este dat dreptul de a alege o parte, sub steagurile de pe care se va lupta

· Wehrmacht

· Armata Roșie

După ce ați decis cu partea, vi se va da gradul de privat, a primit, care începe calea dificilă pentru titlul de onoare de mareșal o armată. Trebuie remarcat că rândurile foarte militare, nu este doar "pentru spectacol", care le oferă accesul la anumite privilegii, care vă puteți bucura de urca pe scara carierei. Până și mari, acestea sunt aceleași niveluri rang și analogie în joc. În plus față de creșterea lor în joc, există un sistem de specializare. Acesta este amenajat astfel încât primirea unui anumit specialitate determină abilitățile dumneavoastră studiat. De exemplu, puteți deveni întotdeauna o gherilă secretos și evaziv terifiant soldatii inamici în pădurile impenetrabile sau, dimpotrivă, de a alege comandantul cale, ceea ce duce luptătorii atac eșalon loiali pentru tine.

Leading sistem de joc on-line, care este proiectat astfel încât toate acțiunile de player pot fi împărțite în două categorii - de luptă și non-combatante. În afara de luptă jucatorul poate umple din nou centura de cartuș, achiziționa echipamentul necesar și începe lucrarea. Misiuni merită o mențiune specială. Uimi calitate de complot studiu de joc, de obicei, produse bazate pe browser nu sunt încurajatoare calitate similară, dar acest joc este o excepție reală. Continuarea pentru a juca jocul de conducere on-line, va întâlni o varietate de obiecte, care va ajuta la jucători:

· Cache

· Punct de radio

· Adăposturi ,

Sistemul de luptă în joc - un turn based, ceea ce înseamnă că tot terenul de joc este împărțit în celule, fiecare dintre participanții la bătălia devine un anumit număr de puncte de acțiune, permițându-i să se apere sau pentru a face un atac. Acesta depinde de cantitatea de anumite abilități ale personajului, precum și titlul acestuia. O caracteristică interesantă a jocului este că jucătorii fac mișcări simultan, iar serverul efectuează apoi simulare de luptă și ia o decizie cu privire la rândul său, a cărui este necesar să se ia în considerare în primul rând.

Un joc interesant este lipsa de focalizare a sistemului de clan, astfel încât fanii juca de conducere nu vor avea mult inconveniente și abuzuri. Dar pentru fanii pentru a găsi noi prieteni și să se joace acest joc on-line de conducere echipa are un sistem bine conceput de unități, prin care jucătorii pot participa la lupte de clan, și de a comunica cu colegii lor.

"Highlight" de joc sunt propriilor jucători, pentru că publicul jocul este diferit calitativ de produse similare. Mesaje de chat sunt întotdeauna moderate, și reclamațiile primite pentru examinare în timp record. Apropo, administrația de joc este întotdeauna deschisă pentru un dialog constructiv. Un fenomen similar în jocuri de noroc on-line este foarte rar, ca o regulă, administrația - poporul acesta auto-importante și pompoase rareori să acorde o atenție la utilizatorii obișnuiți, dar aici totul este exact opusul. Din acest motiv, joc de conducere devine mult mai frumos decât altele, cum ar fi jocul ei.

În concluzie, trebuie să spun că acest joc va apela la multi fani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, istoria din țara sa natală și, în general, toți cei care sunt obosit de gri de lucru de zi cu zi și visele plonja în vicisitudinile de timp.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more