Marcaje

Crossroads of the Worlds

Nume alternative: Warcross

După ce, la o fantezie națiunile lumii certat cu fiecare alte și a început un război sângeros. Vrăjitoare rele plutea magie distructive - și lumea a fost rupt în mai multe bucăți. Multi oameni de secole, elfi, gnomi, orci și hobbiților stagnat în întunericul de haos, dar ei au venit pentru a ajuta la Wizards bune. Deci nu a fost o răscruce a lumii - un loc unde toate personajele fantastice pot veni la o lupta dreapta pentru a determina care dintre ei mai puternic.

Lumi joc online Crossroads vă invită în lumea uimitoare de viteji, meșteșugari calificați, comercianților vrăjitori vicleni și înțelept.

Crossroads joc lumi online, vă va multumi chiar si calculatoarele mai modest. Cerințe minime: procesor single-core 2.33 GHz, 256 MB RAM, card de grafica cu 128 MB de memorie grafică.

Intrare în lumile de joc Crossroads se întâmplă pur și simplu și rapid. Pe "Conectare la jocul" faceți clic pe "Înregistrare". Următor inventa autentificare, de a genera o parolă și specificați adresa de e-mail de lucru pentru a primi scrisoarea cu un cod de activare. După ce aveți nevoie pentru a introduce numele personajului joc - porecla, creați-o să-ți placă. De asemenea, aveți nevoie pentru a alege una dintre cele cinci curse și apoi specificați dumneavoastră gen, numele, data nașterii, țara și orașul. La sfârșitul recruta-caractere imagini capturi, citește și confirmă regula. Dacă veniți la meci la recomandarea cuiva - Furnizarea de informații în "arbitrul". La această înregistrare Crossroads lumi peste, după activare începe jocul.

Primul aspect

Dar hai la rase jucabile mai aproape, altfel este puțin probabil pentru a obține pentru a juca acest joc lumi online, Crossroads, precum fac maestrii locale și guru.

Ras joc Crossroads lumi online, doar cinci.

Oamenii diferă în vigoare care provoacă mari daune la inamic atunci când a ataca. Orcii sunt dotate cu crit puternic - capacitatea de a face daune la ori și jumătate mai mult. Gnomi diferă represalii puternic. Elfii sunt foarte agil, ușor pentru a se eschiva atacul inamic, și norocul hobbiti. Fiecare rasa are puncte forte și punctele slabe, cantitatea de mană și de rezervă de unități de viață.

Calitățile unice ale personajului joc numit articol, după fiecare victorie acestea cresc - ". Pompat" eroul de Pe ecran pentru a deveni un mare parametri de influență: arme de impact forta de impact, de apărare, Dodge Charm, Good Luck Charm, Charm crit Ward răspuns. Răscruce de lumi joc online imposibil fără nivelare sistematic statisticile personajului tău și parametri. Pentru fiecare rasă, există câteva scheme de bază de pompare și a inventat mulți jucători.

Leveling are loc în timpul unei lupte cu o umbră, parteneri de sparring - și în viitor - cel mai bun asistent în duelurile. Și, vă puteți invita Însoțit de unii jucător cu experiență și du-te la infricosator monstrii lupta pădurea întunecată. Joaca jocul lumi online, Crossroads valoare, pentru a începe cu nivelarea personajul tău la un anumit nivel. Dacă vă simțiți că sunteți plin de putere eroic - du-te la Arena, unde provocare reciproc luptători lumi Crossroads și să te norocos! Amintiți-vă că oamenii războinic slabi nu va fi capabil de a sparge prin protecția piticul de pompat și elf agil nivel mai ridicat va fi imun la ORC teribil.

Joc Warcross vă va duce dincolo de limitele realității într-o lume de aventură și evenimente interesante

Crossroads din lumi de înregistrare on-line vă va oferi o șansă de a da drumul la abur și de a se distra în arena virtuale, precum și respectul de sine, depășirea unul de unul adversari puternici și agil. Veți fi fascinat de lumea fantastica, precum și, în luptele sale de timp liber, devenit un fierar priceput, negustor de resurse sau magician înțelept. Banii câștigați în timp ce foarte util pentru a cumpăra armuri, arme și artefacte magice. Chiar și cea mai verde novice poate, greu deranjează în Mine, cumpara imediat o armura decent și o sabie.

Joaca lumi Crossroads este extrem de interesant, pentru că aici sunt în așteptare pentru lupte de mare amploare, cu 10 de oameni pe fiecare parte, indraznet comercianți, vă palma pe alifie sau Invulnerabilitate poțiune chiar pe câmpul de luptă, și chiar propriul radio și di abrupt jockey și mai multe interesante și incitante.

Pornire la răscruce de lumi pentru a juca și nu veți regreta timpul petrecut, pentru a primi o taxă de vivacitate si buna dispozitie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more