Marcaje

Perfect World

Nume alternative: Lumea Ideal

Joc online Perfect World - RPG multiplayer dezvoltat în China. Jocul se bazează pe mitologia chineză și-au cucerit nu numai publicul de milioane de lume de Est, și procesiunile și cu succes în țările europene. Versiunea rusă a eliberării a avut loc în 2008, după care toți fanii «World of Warcraft" și "Lineage 2", a avut ocazia de a evalua complet de toate avantajele oferite de Perfect World on-line.

Alătură-te lor și puteți, desigur, de pre-înregistrate. Apoi observa imediat că pentru utilizatorii cunoscute ale serviciului e-mail Mail. înregistrare ru în joc Perfect World nu are nevoie, avem nevoie doar autoriza dvs. de e-mail. Pentru alți jucători care doresc să se alăture lumea jocului autentic înregistrare Perfect World Online este nimic complicat - introduceți adresa contului de e-mail curent, numele de utilizator, parola și codul de securitate imaginea. Asta e, probabil, tot, înregistrarea este complet Perfect World.

Avantaj evident și incontestabil, nu se poate "lăuda", cele mai multe jucarii on-line, vă puteți bucura, încep să joace acest joc Perfect World Online. Este vorba despre crearea personajului, sau mai degrabă sistemul flexibil, care ne-a oferit dezvoltatorilor, așa-numita personalizare. Joc Perfect World propune să creeze un personaj unic, care pot fi supuse la modificarea și corectarea aproape toate parametrii săi externi (proporția de corp, fata, nas, buze, ochi, până la lățimea de elev), precum și articole de îmbrăcăminte. Pe un rezultat, în Perfect World nu va juca unul din joc obișnuit de clone, și foarte original, creați un personaj. Alegerea curse într-adevăr se reduce la un număr mic de ei, dar, de fapt, la posibilitățile descrise mai sus, acesta este nimeni nu va regreta.

Joc Perfect World are propria cursă

  • Oamenii, dintre care unii sunt războinici și magicieni
  • Zoomorph care se poate transforma în animale
  • Oxizi, undeva aproape de mai familiare pentru noi elfii, dar au aripi

De asemenea, mai avem clanuri: "antice" și "amfibieni" - creaturi mistice și misterioase. Fiecare reprezentant are anumite avantaje față de celelalte, unele superputeri și mai multe etno-chips-urile chineze din imagine. Fiecare "ramură" are două clase - Bol Bol magosposobny și militante. Joaca Perfect World poate fi singur sau se alăture unui clan / grup, deși pentru primirea călduroasă câteva zeci de niveluri se întâmplă la locul de muncă.

Dacă ați întrebat, atunci avem o serie de caracteristici ale RPG, atunci ați decideți în cele din urmă pentru a juca jocul on-line Perfect World, sau stau pe margine. Pentru cea mai mare parte, sarcinile de joc constau în diferite (în ceea ce privește complexitatea și nivelul de toleranță), quest-uri pe care un jucător primește de la NPC-caractere. În afară de locuri de muncă, personajul tău se așteaptă ca existenta cu drepturi depline - el poate face prieteni, se încadrează în dragoste și să înceapă o familie, au hobby-uri și de a dezvolta talentele lor individuale.

Perfect World joc on-line oferă locația de caracterul tău 44 între care operează portaluri interurbane. Du-te prin acest lucru - plăcerea, desigur, nu gratuit. Cu toate acestea, în magazin, puteți cumpăra de montare (urs sau panteră), sau o plimbare cu zoomorfe, în cazul în care el nu se supără. Ei bine, cel mai rău caz, poate o excursie pe jos. Deși, cineva de la acest rău? Uite lume ...

Pe scurt, Perfect World joc online in care trebuie sa te uiti la, ca un spectacol (și chiar în cea mai bună lumină! ) Și trăi viața reală, mitic cu felul lor. În opinia mea, maestrul a încercat Ceresc rău ... ei bine, cel puțin aici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more