Marcaje

PES 2012

Nume alternative: PES 2012

Joc PES 2012 este un joc de versatil multi-platformă care a fost dezvoltat în genul de simulare sport. Acest joc este lansarea a noua de o serie de jocuri pe calculator Pro Evolution Soccer, și unsprezecea inclusiv toate platformele.

Descarca PES 2012, puteți utiliza downloaders fișier sugerat jocuri online, precum si alte site-uri care oferă acest acces. Ar trebui remarcat faptul că descărcați Pro Evolution Soccer 2012, aveți posibilitatea să absolut gratuit, deoarece acest joc face parte din jocurile gratuite.

A lansat recent o noua versiune a jocului - PES 2012 android. Acum, animalele de companie pot instala Android joc Pro Evolution Soccer de la telefoanele lor.

În calculator joc PES 2012 va juca cu o interfață complet nouă. Controlul pe teren, puteți paralel doi jucători. Va fi capabil să se deplaseze jucătorii lor, chiar și atunci când nu au mingea. Cu ajutorul funcțiilor speciale pe care le puteți deschide alți jucători.

Înainte de joc, în Pro Evolution Soccer 2012, Verificați dacă setările de sistem PC este necesar caietul de sarcini

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - Procesor.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (hard disk).

De control a jocului PES 2012 este cu mult imbunatatita fata de versiunile anterioare ale jocului.

Grafica din joc PES 2012 nu a fost schimbat prea mult. Cu toate acestea, unii indicatori au fost îmbunătățite

1) se confruntă cu jucători realiste ".

2) O specificație clară de jucători.

3) Îmbunătățirea jucători de iluminare și umbre.

4) Modificări în fizica mingea.

5) Actualizați grila de la poarta.

În jocul de calculator PES 2012 echipa va acționa împreună ca o unitate. Jucatorii din echipa vor avea loc astfel profesional ca rivalii nu vor înțelege manevre și da peste o altă înfrângere.

Joc Pro Evolution Soccer 2012 are următorii indicatori-cheie:

1) atac. Aveți nevoie pentru a încerca să acționeze agresiv în care este posibil pentru a face jocul mai interesant. Se va ridica, de asemenea, spiritul de echipă și de a face adversarii de nervozitate. Jucătorii vor acționa în mod rezonabil, astfel încât acestea vor fi mult mai probabil să țină la mingea.

2) apărare. Confrunte cu apărarea inamicului în această versiune va fi mult mai greu. Apărători de pe câmpul selectat cea mai bună poziție, și le permite să vadă mai bine adversarul.

3) Management. Cu un buton special, puteți trece de control a player-ales. Jucătorii care nu au mingea, poate lua adversarii, oferind echipa sa un permis.

4) Wrestling. Încăierări între jucătorii devin mult mai grave și plauzibil. Astfel, puteți controla pe deplin toate mișcările de jucătorii săi.

În joc PES 2012 va asteapta situație complet de proprietate, cea mai mare grafica de calitate, și stilul liber de joc. Puteți alege pentru tine stilul de joc, schimba viteza de minge.

Și atât de mult mai mult vă așteaptă interesate de un incitant joc de sport PES 2012!

Plonjați în lumea de fotbal virtuală cu PES 2012!

 

PES 2012