Marcaje

Partidul pentru animale de companie

Nume alternative:

Bine Party Pet joc pentru cei mici. În cazul în care copilul dumneavoastră nu a avut niciodată o casă sau animale mici, nu poate începe animalele din cauza alergii sau alte boli, dar au un mic prieten cu patru picioare este întotdeauna place foarte mult de acest joc - soluția perfectă. Acum, copilul va fi în măsură să aibă grijă de animale pentru copii cu lor de a dezvolta aceasta și hrana pentru animale. În plus, sistemul va oferi în mod constant pentru a efectua misiuni și sarcini interesante. Completarea sistemului de quest-uri vor da puncte suplimentare, bonusuri și o varietate de cadouri pentru creaturi mici dumneavoastră. Partidul pentru animale de companie on-line - este minunat și un fel de dezvoltatori de jocuri Plinga Play. Aici puteți primi, de asemenea, bonusuri și vizita ei de zi cu zi. După cinci zile, dacă în mod regulat în fiecare zi, sa dus la joc, sistemul vă va face un cadou surpriza, și așa de fiecare dată! Pentru a vizualiza ce este despre acest joc, îl puteți testa, făcând clic pe butonul "Încercați să-l» în partea de jos a formularului de înregistrare.

Înainte de care ai avut de a face cu orice joc de la Plinga, atunci de înregistrare vă Pet Party va fi foarte rapid. Mai precis registru nu trebuie să înceapă jocul, puteți pur și simplu doar intrați în PP în datele înregistrate anterior. Dacă pentru tine este prima cunoștință, să fie pregătit pentru faptul că trebuie să completeze un formular special. Pentru a interfață jucători de limbă mai ușor de înțeles de joc, acesta poate fi tradus în limba rusă, înlocuind steag american în colțul din dreapta sus al ecranului (care este ecranul de joc, nu pagina de joc) pentru a rusul.

1. Chiar în mijlocul ecranului de joc, în fața ta va fi prezentat pentru formularul de înregistrare. Opțional, vă puteți conecta la contul dvs. de Facebook, dacă nu - în jocul top box, numit "E-mail» va trebui să furnizeze adresa dvs. de e-mail.

2. Linie "Password", va trebui să completați parola unica pentru a vă conecta la contul dvs. personal. Recomandăm să alegeți o parolă suficient de puternică pentru a juca acest joc Partidul pentru animale de companie a fost în condiții de siguranță și de încredere.

3. Apoi, sistemul vă cere să introduceți un nume de utilizator în câmpul corespunzător. Acesta este modul în care se va ocupa de administrarea și Plinga în acest și în alte jocuri de acest proiect, deoarece înregistrarea dată, veți utiliza contul dvs. și pentru a intra în alte jocuri de acest dezvoltator.

4. Astfel încât să puteți completa înregistrarea în sistem cât mai curând posibil și a început să joace Party Pet vor trebui să accepte termenii acordului de utilizare și regulile sistemului. Puteți face acest lucru prin punerea pasăre în fața liniei "Sunt de acord."

5. Dacă doriți să primiți în mod regulat e-mailuri newsletter-ul de e-mail din partea administrației, a pus pasărea în linia următoare, "Vreau să vă abonați la" dacă nu, puteți lăsa cutia goală.

6. Faceți clic pe "Înregistrare".

După cum se vede, acest joc poate captiva un copil o bună bucată de vreme, în afară de joc Party Pet pentru drum liber, și nu trebuie să instalați nici pripoane suplimentare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more